pondělí 18. června 2012

Cien rychlá recenze

Ano, i já jsem už konečně vyzkoušela značku Cien. Tuto značku si můžete sehnat v Lidlu, a musím říct, že za ty ceny jsou to velice fajn produkty.
Sprchový krém obsahuje nějakou Mild-care formuli, která má pokožku chránit před vysoušením. Ano, ano, opravdu nevysouší a zajímavě voní.
Šampón s provitamínem na suché a poškozené vlasy předčil i můj nejoblíbenější šampón od Balei pro hnědé vlasy. Vlasy jsou pak pěkně hladké, lesklé a hydratované. To samé dělá i kondicionér. 
Sensitive tělové mléko avokádový olej&pantenol je neparfemované mléko, které se skvěle roztírá, velmi rychle se vstřebá a hlavně opravdu hydratuje. Má pokožka je po něm krásně hladká. Co si víc přát. 
Určitě doporučuji všechny produkty, rozhodně se zase brzy vypravím do Lidlu a hodlám vyzkoušet i nějakou jejich kosmetiku na obličej. Sama jsem se předvědčila, že pozitivní ohlasy na Cien jsou pravdivé.

23 komentářů:

  1. Tak to bývá že to nejlevnější co člověk vidí považuje za hroznou sra*** a pak je to lepší než kdejaká drahota.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já používám převážně levné produkty, a často jsem spokojená :)

      Vymazat
  2. Cien produkty pouzivame velmi rady :) zat u cenu su naozaj super !!!

    OdpovědětVymazat
  3. Šampon Cien jsem si jednou koupila v Lidlu jako nouzovku když jsem měla málo peněz. Nečekala jsem od něj nic, dokonce jsem se bála, že po něm budu mít buď splihlé nebo vysušené vlasy : D No a nestačila jsem se divit jak byl fajn : ) Mám ráda levné věci, ale na šamponech mě nenapadlo šetřit... Nevěřila jsem totiž že levný šampon může být kvalitní. No a přesvědčila jsem se o tom, že může : )

    OdpovědětVymazat
  4. Sprcháč, tělové mléko nebo šampon bych si asi koupila :-) Sprcháč a tělové mléko určitě, šampón s nedůvěrou :-D Ale kondicioner, masku a takovéhle věci na vlasy v drogerii rozhodně nekupuji. Bohužel mám slabé vlasy se sklonem k třepatění i krepatění, žehlím si je po každém mytí a s jakoukoliv drogérkovou kosmetikou (ať už levnou od balei nebo jakoukoliv dražší typu glisskur a spol.) to bylo čím dál tím horší. Používám už několik let masku Gestil wonder (tu asi každý bloger zná :D ) - s takto skvělou maskou je pak úplně jedno jaký kdo používá šampon, dle mého názoru :D Ani není moc drahá. No a pak používám ještě drahé olejíčky před žehlením, ale to už je můj boj s tím žehlením vlasů. Zavidím těm, co takovýhle problémy neřešej :-)

    OdpovědětVymazat
  5. ten šampon jsem si nedávno taky koupila, tak jsem na něj zvědavá, jaký bude až ho konečně vyzkouším:)

    OdpovědětVymazat
  6. V nějakých testech dokonce krémy Cien dopadly lépe než Garnier!

    OdpovědětVymazat
  7. už dlouho mě láká jejich šampón, tak uvidíme :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ja jsem se znackou Cien spokojena uplne maximalne!!!

    OdpovědětVymazat
  9. Na Cien zatím slyším samou chválu, takže si určitě nějaký produkt koupím. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Eliško, mám ten šampon na suché vlasy.. Myslíš, že se vyplatí si k němu přikoupit ten kondicionér, nebo je to zbytečné? děkuji:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, šampon i kondicionér vyjdouzdruba nastejno, mají stejné účinky, takže stačí jen šampon. Ja jsem si koupila i kondicionér, protože v Ostravě, kde jsem si ty věci kupovala už žádný nemám:)

      Vymazat
  11. hm, zaujimave..mozno si tiez k nemu najdem cestu, ked ma prejde Balea mania :)
    Dievcata pozyvam vas na giveaway o kozmeticku tasku od Benefit:

    http://dorota-art.blogspot.sk/2012/06/giveaway-o-kozmeticku-tasku-od-benefit.html

    Ďakujem :)

    OdpovědětVymazat
  12. Odpovědi
    1. ano ano, narodila jsem se tam a mám tam velkou část rodiny. Teď sice bydlím jinde, ale do Ostravy jezdím celkem často :)

      Vymazat
  13. Mám teď od nich nově peeling na obličej, za 29,- je fakt super. Ještě časem uvidím, jestli si trochu poradí s mírně problémovou pletí. Jinak mám od nich ráda hodně ty tělová másla v kelímku.

    OdpovědětVymazat
  14. jakou studuješ školu?

    OdpovědětVymazat
  15. Já jsem používala od značky Cien šampon, který mi také vyhovoval. Prý se umístil v nějakém testování šamponů na prvním místě :) A ještě mám odlakovač, který má super dávkování, lepší jsem neměla :)

    OdpovědětVymazat
  16. Od cien už pár věcí používám a musím říct,že poměr cena-výkon je vážně uspokojivý. Asi zkusím i ten kondicionér, za zkoušku nic nedám. děkuji za recenzi.

    http://thecurlydiaries.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  17. Šampon clien je pěkný hnus šednou po něm vlasy používaly jsme celá rodina ale při častém používání jsme měly šedivé vlasy všichni.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To bude spíš tvrdou vodou, ne? Nebo jste si ho blbě opláchli. :-)¨

      Vymazat
  18. Já osobně používám od Cienu KremyQ10 denní i noční pak pleťové mléko a pleťovou vodu a teď nově jsem začala používat cien máslo mám mangové a taky jsem si koupila i šampon a sprcháč tak to teprv budu požívat první musím vypoužívat co je načlé a dřiv koupené.Já osobně jsem spokoj s cien značkou.Nevidím v tom rozdíl jestli kupuju krém víc jak za 100 nebo míň takže za mě cien super.A doporučím

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!