neděle 3. června 2012

Avéne Hydrance Optimale – Péče pro dehydratovanou pleť



Avéne Hydrance Optimale – Péče pro dehydratovanou pleť
Teď se vám přiznám k tomu, že si libuji v těchto cestovních sadách lékárenské kosmetiky. Nedávno jsem psala o setu Bioderma – Hydrabio, a teď nedávno jsem si pořídila další, od Avéne. Protože Bioderma a Avéne mé pleti vyhovují, jsem spokojená s oběma (a rozhodně vám neřeknu, která z nich je lepší, pro mě to vychází nastejno).
Každopádně. Tato sada je určena pro dehydrovanou – normální až smíšenou pleť (a do této kategorie zapadám). Obsahuje tři kroky pro hezkou pleť:
1.       Očistit – Micelární voda 50 ml
2.       Zklidnit – Termální voda 50 ml
3.       Pečovat – Lehký hydratační krém 5 ml
Rozhodně je úžasná na cestování. Micelární voda se vyrovná té slavné od Biodermy (a je myslím i ve stejné cenové relaci), o termální vodě mluvit nemusím, teď prožívá boom mezi blogerkami, a určitě jsme všichni zaregistrovali k čemu je dobrá. A nakonec lehký hydratační krém, o něm už jsem psala, protože je to vlastně vzoreček, má pouze 5 ml (ale pozor, mě těch 5 ml vydrželo skoro měsíc!), hezky hydratuje, má smíšená pleť po něm není mastná…prostě lahoda!
Pokud plánujete dovolenou, nebo častěji cestujete mimo domov (letní festivaly a podobné akce jsou již za dveřmi), určitě vám tahle sada přijde vhod. Stála mě 100 Kč (stovku stojí 50 ml termálky, takže vlastně dostanete k termálce větší vzorek micelární vody a menší vzorek krému).
Pro ty co jsou z Brna – kupovala jsem ji v lékárně vedle Mekáče na Masaryčce, takže se běžte kouknout. Paní tam byla moc ochotná a ještě jsem si „vysockovala“ jeden vzorek krému od Biodermy (a ne, že tam všichni naběhnete, a hned to bude vyprodané, já si tuto sadu chci pořídit ještě jednou).



11 komentářů:

  1. S Avéne jsem velmi spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  2. Diky za tip! Zkusim se zeptat v lekarne. Planuju nejake to letni cestovani, podobny balicek by se hodil :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, to je super, taky se u nás podívám, jestli takové sady mají, na dovolenou by se mi fakt hodila :)

    OdpovědětVymazat
  4. Avene ako znacku mam veli rada, ale ca v poslednej dobe rozladilo a pisala som o tom aj na blogu, zda sa mi, ze micelarna voda od nich uz nie je to, co byvalo.

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám od Avene jenom termální vodu ve spreji a šetřím si ji na léto, až budou třicítky a já se pěkně osvěžím :)

    OdpovědětVymazat
  6. AHOJ blogerko krásná,
    máš moc krásný blog! :-) bílí se nám tadyyy ;-) JSME TVÉ NOVÉ FANYNKY! :-) Budeme moc rády když mrkneš i k nám na blog a zároveň nás moc potěší když příjmeš pozvání na naši GIVEAWAY zde : http://handbagforladies.blogspot.cz/2012/05/vyrocni-g-i-v-e-w-y.html
    Zkus své štěstí! Držíme palce :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, rada bych te pozvala na giveaway o kokosový olej :)

    pa Belle Hanele

    http://bellehanele.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!