sobota 31. prosince 2011

Alverde Make up + rozjasňovač

Tyto dva výrobky musím pochválit. Tento make-up už mám podruhé. Kdysi jsem si ho koupila jen proto, že jsem potřebovala nějaký make-up a neměla jsem moc peněz. A musím říct, že za 99,- Kč je moc fajn. Nekryje sice nijak extrémně, ani od  něj nemůžete čekat nějaké zázraky, ale mě vyhovuje. Mám smíšenou pleť, a nechci svůj obličej zatěžovat nějakým hutným patlákem. Někomu by mohla vadit jeho vůně. Ale mám pocit, že všechny výrobky od této značky "smrdí" stejně.
A co rozjasňovač? Ten je taky fajn. Konečně jsem ho sehnala (ve většině DM drogérií v Brně byl pořád vyprodaný). Obě jeho části jsou super, nejsou na obličeji nijak extrémně vidět.
Máte s těmito výrobky také nějakou zkušenost?

5 komentářů:

  1. děkuji za tip :)
    V poslední době jsem korektor začala používat natolik, že ho už nanáším pomalu po celém obličeji :D A tak už je na čase, abych si koupila make up, ale říkám si proč investovat mnoho peněz. Takže děkuji za radu

    OdpovědětVymazat
  2. Rozjasňovač vypadá dobře :)

    OdpovědětVymazat
  3. Máš moc hezky udělanej blog :) Já musim používat make-up od Vichy kterej je drahej jak blázen, jenže mam tváře jako bych na nich rudou rtěnkou měla namalovaný kola, a ten jedinej to zakryje :D

    http://missnothingfashion.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. kolik tě stál ten rozjasňovač?

    OdpovědětVymazat
  5. Tento make-up jsem měla asi 2x a je nic moc, ale ve finanční nouzi mi vždycky dobře posloužil. :) Pravidelně si kupuju kompaktní pudr.

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!