pondělí 29. srpna 2011

Mixer shoes

Tento obchod všichni jistě znáte, a snad každý si v něm jednou koupil (nebo aspoň vybral) boty.
Velký výběr, hodně slev - kdo by odolal.
Jedny boty z Mixeru vydržely mé chození rok. A po roce se mi "urvaly" pásky, které jsem si pak přilepila sekundovým lepidlem, a do té doby drží. Ovšem cvočky pomalu ale jistě mizí.
Další boty z Mixeru, které jsem nedávno vychvalovala (zde) se rozpadly úplně  po pár dnech chození. Totálně se jim rozdrolil podpatek (nebo klínek, nevím jak to přesně nazvat). Nikdy se mi nic podobného nestalo. Tyhle boty jsem si koupila na pohodlnější chození po městě, ale Francii prostě nevydržely.
Už jsem slyšela více stížností na tento obchod, ale naštěstí reklamace vyřizují rychle. Já přišla do obchodu, řekla problém a chtěla jsem vrátit peníze, a během minuty jsem peníze držela v rukou. 
No, docela jsem se poučila a rozhodla se, že si budu kupovat raději dražší a kvalitnější boty.
Jaké jsou vaše zkušenosti s tímto obchodem (a s reklamacemi)?
Tímto příspěvkem nechci tento obchod nějak pomlouvat. Chci jen vyjádřit své zkušenosti.


9 komentářů:

  1. Tak já naštěstí žádné takové špatné zkušenosti nemám, ale je pravdou že zde moc boty nenakupuji a přijde mi že tento obchod také hodně klesá na úrovni, ještě nedávno si tam kupovala boty kde jaká "celebrita", a dnes? Ticho po pěšince ... ;)

    OdpovědětVymazat
  2. ja som si tam zatial nic nekupila, ale myslela som, ze ide o kvalitnejsi obchod...

    OdpovědětVymazat
  3. Mám jen špatné zkušenosti :(. Boty jsem si koupila sice jen dvoje ale podrážka odešla téměř hned, kamarádka to samé...

    OdpovědětVymazat
  4. Řekla bych že jak které botičky...ale rozhodně by měli vylepšit svoji reklamační politiku

    OdpovědětVymazat
  5. Jéé,to mi ani neříkej :D já mám od nich už dvoje vražedné botky a jsem s nimi nadmíru spokojená. Na to, co jsem v nich už protančila, pořád drží, tak doufám, že je nikdy nebudu reklamovat :D

    OdpovědětVymazat
  6. Teda tak s tímhle obchodem nemám žádné zkušenosti:-) Já teda zbožňuju CCC protože mají botky i pro malou nohu ( 35) jako mám já:-) A kvalitu je výborná:)

    http://myyysa.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  7. Ja mam od nich taky dvoje boty. Kozacky na zimu mam dokonce uz tri roky a nosim je opravdu celou zimu. Sice jsem prosoupala podpatek (po 2 letech noseni), ale to se stane u kazdych bot, kdyz se nosi takhle intenzivne. Nechala jsem si je znovu podrazit a jsou super!!!

    OdpovědětVymazat
  8. Já se musím připojit k té nejhorší stránce obchodu. Vždy jsem si říkala, jak jde o velmi kvalitní obchod, ale ouha. První jsem si kupovala boty s malým podpatkem a s přezkami do mašličky, do měsíce se mě odlepily mašličky. pak přišlo na kozačky- prvním po měsíci začala odpadávat barva a i tam kde se mokro nedostalo- naštěstí mě to uznali, jako náhradu jsem si vybrala krásné šedé kozačky, kde se ale odtrhala podšívka po půl roce- vyjádření bylo, že boty nejsou na chození :D a samo že mi je neuznali- k tomu přibyl i špatně udělaný podpatek- na vyhození. jako poslední jsem si vybrala lodičky, kde se hned po nákupu vyviklala podrážka u podpatku, neuznali a musela jsem to přilepit, po měsíci chození se prošlapaly a musela jsem jít k obuvníkovi. Opravdu už nikdy si tam nekoupím boty ! :(

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!