sobota 12. listopadu 2016

Bourjois Rouge Edition

Ahoj všichni. Po měsíční odmlce mám dost věci, o kterých chci psát:) Takže se pustíme do toho. Dneska je to o rtěnce z dílny Bourjois, edice Rouge Edition. Rtěnky od Bourjois se všeobecně těší mojí oblibě, jejich Velvetky a Rouge Editioon 12 hours jsou moje lásky. Ale tohle je edice jiná, proto jsem byla zvědavá, jak uspěje. 

Na co jsem nikdy moc neupozorňovala je obal. Tento není teda nějak extra luxusní (oproti obalům od YSL třeba), ale je úžasný. Hranatý tvar rtěnek se lépe skladuje. A taky to, že na konci rtěnky vidíte její barvu i číslo je prostě nejúžasnější věc! Balení je jinak plastové, ale ani u nejpoužívanějších kousků se mi nestalo, že by praskl. 

Co se týče barvy, mám 03 Peche Cosy. Je to taková teplejší oranžová. Na podzim jedna z ideálních barev :) Rtěnka je konzistentně dost krémová, a to je trochu kámen úrazu. Preferuji spíše matnější rtěnky, možná proto se mi tahle zdá dost lesklá. Pokud si pod ní dám balzám, na rtech moc nedrží. Ale bez balzámu to jde (a vlastně se dá říct, že dávat si pod krémovou rtěnku balzám je blbost...). Rozhodně tedy nemůžu říct, že by rtěnka byla nějak špatná, ale určitě nebude patřit mezi mé top. Výdrž je cca 3 hodiny (záleží co děláte), což pro mě není nějak závratné, vzhledem k tomu že vím, že Bourjois umí o dost lepší rtěnky. 
Její cena se pohybuje kolem 140 - 200 Kč, záleží jak kde :) 
Třeba na Elninu ji měli za 140 Kč. 


Krásný víkend!
Eli

5 komentářů:

  1. To je nádherná barvička :-) a tobě moc sluší. Já se od této značky chystám na jejich nové matné těkuté rtěnky :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Odstín ti sluší :) Ale nějak me nanadchla no
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Teda to je moc pěkný odstín :).
    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný odstín. Tuhle edici od nich ještě neznám :)

    INKA lifestyle blog

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!