sobota 2. července 2016

Yves Rocher - sprcha a tělo


Sprchový gel Máta a malina - 200 ml 69,- Kč
Sprcháče z YR mám všeobecně ráda a ve svých zásobách mám vždycky aspoň tři. Všechny krásně voní, a tohle, to je prosím vůně stvořená přímo pro mě! Máta a malina to jsou věci které přímo miluju! Nemám k němu co dodat, snad jen, že pokožku hezky umyje, hydratuje a provoní. 

Energizující tělový peeling s cukrem Mandarinka, citron, cedr - 150 ml 299,- Kč
Tak tohle je prosím pěkně pecka! Nemám ráda peelingy, které dřou až moc a pokožku akorát podřou a vysuší. Tohle je velmi jemný peeling, který si můžete dát i hned po holení. Je totiž na olejové bázi, a kromě příjemné vůně zanechá pokožku maximalně (!!!) hydratovanou a jemnou. Za ty peníze určitě stojí. 

Relaxační tělový balzám Květ pomerančovníku, levandule, obilí- 150 ml 299,- Kč
Pokud vám bude pokožka ala miminko po peelingu málo, namažte se ještě tímhle krémem. Je trošku hutnější a je potřeba ho do pokožky trochu vmasírovat, ale pak se ihned vstřebá a zanechá pokožku tak vláčnou, až na sebe budeme muset neustále sahat!

Můžu jen dodat, že tyhle věci (zvlášť peeling) předčily mé očekávání. Co se týče ceny, pokud víte jak to u YR chodí, seženete je většinou levněji. Zvlášť, pokud máte slevovou knížku na léto. Jinak všechny tyhle věci jsou v různých kombinací vůni:
Kokos, Mango a koriandr, Malina a máta, Levandule a ostružina (to už jsem měla sprcháč a opět skvělá vůně), Mandle a květ pomerančovníku a i jinak v řadě Plaisirs Nature najdete ještě toaletní vody (skvělé na léto do kabelky), sprchový olej, sprcháč s peelingem, tělové mléko. Rozhodně je z čeho vybírat. 

Znáte tyhle produkty? Která vůně vám nejvíce sedí? Já miluju malinu a mátu a pak levanduli s ostružinou a určitě si zase půjdu pořídit další zásoby.

Mimochodem, často teď přispívám na Instagram, tak že tam můžete sledovat jako eliskajanci. Mám i Snapchat, s tím teda moc neumím, ale přidat si mě můžete - minimalistlady.

Děkuji PR Yves Rocher za poskytnutí produktů k recenzi. 

2 komentáře:

Díky za komentář!