neděle 14. února 2016

Vlasy, vlny - L´oréal

Dneska mám další recenzi přípravků na vlasy od L´oréalu. Jedná se o Vlasový sprej pro dokonalé vlny Tecni Art Holywood Waves Sheetheart Curls. Jde o sérum ve spreji, které si dáte na vlasy před vlněním. Koupíte ho ZDE za 256,- Kč.
Použití je teda zcela jednoduché. Na suché, nebo vlhké vlasy si dáte trochu séra (já stříkám na jednotlivé prameny), a následně vlníte. Kulmou, či žehličkou, to už je na vás. Já jsem vám vyfotila moje vlny vytvořené žehličkou. Hlavní účinek séra je ten, že vlny pak drží. A opravdu drží. 

Další produkt je Tecni art Natural Finish sprej pro silou fixaci. Koupíte ho ZDE za 201,- Kč. Je to v podstatě takový lak na vlasy, jen mi vlasy vůbec neslepuje a hlavně nezatěžuje. S laky na vlasy mám všeobecně problém, že je celkem nesnáším a málokterý mi sedne. Ale tenhle sprej jsem si zamilovala, a když už potřebuju svoje vlasy zafixovat, používám jen tohle. 

Info na závěr - když použiju Sweetheart sérum, navlním si vlasy a pak je přestříknu Finish sprejem, tak mi moje vlnky vydrží klidně až 3 dny (!!!). Možná by vydržely i déle, ale já jsem zvyklá si co 2-3 dny umývat vlasy. Každopádně vše drží a vypadá skvěle, takže jsem s produkty opravdu spokojená. Většinou mi totiž vlny vydržely od rána jen do večer a druhý den už po nich nebyla ani stopa. 

Posledním dnešním produktem je Tecni Art Fresh Dust suchý šampón. Seženete ZDE . Cenu bohužel nevím, protože je produkt momentálně vyprodám, ale tipuju to kolem 150 - 200 Kč. Upřímně, suchým šampónům jsem nikdy moc nepřišla na chuť, mám pocit, že s nimi mám vlasy ještě více mastnější, než jsem je měla předtím :-D Každopádně tenhle suchý šampón používám většinou na druhý den po umytí, a používám ho kvůli tomu, že dělá pěkné vzdušně vlasy a hlavně dodává objem. Zase- nemám ráda pěnová tužidla a podobné přípravky na objem, ale tohle je celkem fajn. Sprej je ale bílý, takže je potřeba ho do tmavých vlasů trochu vpracovat a "přečísnout". 

Máte zkušenosti s těmito produkty? Jaký používáte suchý šampón? A co používáte, aby vám vydržely vlny? 
Krásnou neděli a Valentýna (pokud ho slavíte, já tedy ne).

3 komentáře:

  1. Myslíš, že je účinný i na jemné vlasy? Chci si vždycky udělat vlny, ale mám jemné vlasy a nedrží mi to :(

    Jinak k suchému šamponu - vyzkoušela jsem vychvalovaný suchý šampon Amica, ale šíleně smrděl a vypadal jak poprašek na vlasech. Teď používám suchý šampon od Syoss, když je potřeba a je fajn :)

    INKA blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím, že i na jemných vlasech by to mělo držet. Sérum ty vlny zafixuje. Mě obvykle vlny taky právě nedrží, ale s tímhle ano :)

      Vymazat

Díky za komentář!