středa 24. února 2016

Oblíbené vůně na jaro

Jaro sice ještě úplně nemáme (ikdyž to tak někdy venku už vypadá), ale pomalu je třeba se na něj připravit. Dneska vám řeknu něco o mých nových vůních, které jsou právě na jaro jako dělané. Vy mi určitě dejte vědět, jaké vůně na jaře milujete vy, a jestli se už taky připravujete (já už si v šuplíku srovnávám jarní rtěnky dopředu a ty zimní už pomalu, ale jistě strkám do zadních pozic).
Salvatore Ferragamo - Incanto Shine
Tuto vůni jsem dostala na vánoce a byla jsem z ní velmi mile překvapena. Moje teta mi vždycky kupuje voňavky, které bych si sama asi nekoupila (dostala jsem od ní třeba vůní od Victorie Beckham, nebo Beyoncé). Tady Salvatora mám ve 100 ml balení, takže mi vydrží asi věky. Je to toaletní voda, takže je taková jemná, ovšem nelze očekávat celodenní výdrž. vůně je květinovo-ovocná. Když si k ní přičichnu, hned se mi vybaví rozkvetlá zahrada a ovocný sad. Takže na jaro/léto jako dělaná.
V srdci je frézie, růžová pivoňka a broskev, v základu bíly cedr, ambra a pižmo a v hlavě skrývá ananas, mučenku a bergamot. Už jen díky pivoňce a broskvi je to pro mě jasný favorit, většina vůní, které miluju obsahují podobné ingredience. 
Cena je kole 500,- Kč, takže je to celkem levná záležitost (na to, že je to 100 ml). 

 
Versace - Bright Crystal ABSOLU
Klasický Bright crystal jsem od Versace měla několikrát, a je to jedna z mých hodně oblíbených vůní. Od maminky jsem na vánoce dostala tuhle roztomilou sadu, která obsahuje sprcháč, tělové mléko a 5 ml vůně. Tyhle miniaturky přímo miluju, stejnou sadu mám i v té klasické verzi a na cestování je to skvělá věc. Oproti klasickému "krystalu", je verze ABSOLU trochi intenzivnější, vydrží několik hodin (opět je to toaletka). V hlavě najdete Yuzu, granátové jablko, v srdci magnólii, malinu, pivoňku a lotosový květ, v základu ambru, pižmo, mahagonové dřevo. Klidně bych si pořídila i velkou verzi, protože mi to neskutečně voní (a je třeba dodat, že je zde opět pivoňka, ambra a pižmo, jako u Salvatora).
Cena sady je taky kolem 500,- Kč, někde ji seženete ale klidně i za 300,-. 

Victoria´s Secret - Pure seduction
Tohle je záležitost, po které jsem dlouho toužila a nějak jsem se neodhodlala k tomu si ji pořídit. Až díky spolupráci s parfémy el-nino.cz jsem si vybrala tento sprej. Bylo to těžké vybírání, protože všechny vůně vypadají dobře a dle složení, by mi asi voněl skoro každý sprej :-) Opět nebudu lhát, když řeknu, že mi tohle neskutečně voní. A hlavně mě překvapila výdrž, protože ačkoliv jde "jen" o tělový sprej, vydrží na mě několik hodin, jako toaletka. Vůně je složena z heřmánku, frézie, švestky a melounu. Takže je to taková hřejivá a ovocná vůně. Opět je to taková jarní záležitost. 
Za 250 ml dáte 241,- Kč (ZDE).
Máte nějaký sprej od Victoria´s Secret? 

Co vy a vaše jarní vůně?

3 komentáře:

  1. Já používám vůně podle nálady, na jarní-zimní moc nehraju :-) Uvedené vůně znám, ale zatím jsem je nezkoušela. Bright crystal jsem měla v té klasické verzi a musela jsem ho dát ségře, hrozně mi bohužel smrděl. Ona ho má naopak ráda a je spokojená ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Salvatore Ferragamo - Incanto Shine jsem měla také a moc mi voněl!

    OdpovědětVymazat
  3. Vůním od VS jsem taky propadla. Recenze zde: http://fitblanka.blogspot.cz/2016/02/recenze-victorias-secret-strawberries.html
    Je to těžce návyková záležitost a výdrž opravdu překvapila :)

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!