neděle 11. října 2015

NYX Creamy Round Lipstick - Thalia

Dneska vám ukážu rtěnku, do které jsem se opravdu a upřímně zamilovala. Sice v podstatě miluju všechny rtěnky, které doma mám, ale tahle je takový zvláštní. 
Rtěnka má velice zvláštní odstín, nic takového jsem dosud nevlastnila a jsem nadšená, protože mám pocit, že mi sluší :)
Přišla jsem k ní tak, že jsem si na eshopu Parfémy-elnino.cz měla vybrat nějaký produkt k recenzi. Od NYX jsem už dlouho chtěla zkusit nějakou rtěnku, tak jsem najela na vzorník barev a hle! Barva, která se mi na první pohled vůbec nelíbila - zkusila jsem si ji vygooglit a na všech fotkách vypadala úplně jinak. Někde se tvářila hnědě, někde fialově, někde tmavě a někde světle. No a to mě na ní tak zaujalo. Nedokázala jsem si představit, jak bude vypadat v reálu a hlavně jak bude vypadat na mě. 
Barva je trochu podobná jak Rimmelí 45 (z Nude kolekce), ale je tmavší. Trochu hnědá, trochu fialová. Pro mě je to takové ztělesnění podzimu, takže ji teď hojně nosím (a střídám právě s Rimmelí 45). 

Teď nějaké info o rtěnce jako takové. Je to NYX Extra Creamy Round Lipstick v odstínu 529 Thalia. Barev mají opravdu hodně, a určitě si vyberu nějaké další. Rtěnka je opravdu krásně krémová, pigmentovaná, nevysušuje (fakt ne, a to mám dost suché rty), a vydrží několik hodin (což mě překvapilo, klidně se mnou dá i půl dne i s jídlem, pitím apod.).
Cena je kolem 150,- Kč (což je skoro zadarmo).

10 komentářů:

  1. Nádherný odstín :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  2. V podobném odstínu mám doma 2 rtěnky :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nude rtěnky miluji a tahle vypadá moc dobře. :) Na tobě se mi, ale více líbí výraznější rtěnky, ale chápu, že někdy má člověk náladu i na něco světlejšího. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jéé, ta vypadá moc skvěle, ta by se mi teď na podzim moc líbila :))

    OdpovědětVymazat
  5. Ten odstín vypadá fakt nádherně!

    Italianfashionpasta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Taky mám ráda nude odstíny, které nejsou přehnané. Díky za recenzi!

    https://budkrasna.wordpress.com/2015/11/01/menstruacni-kalisek-a-ja/

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!