úterý 29. září 2015

Rimmelí podzimní rty

 
Asi jste si všimli, že Rimmel vydal novou kolekci rtěnek Nude by Kate Moss. Protože už mám pár rtěnek od Rimmelu, a musím uznat, že za ty peníze jsou skvělé, nemohla jsem kolem téhle kolekce projít jen tak. Koupila jsem si na začátek číslo 45, které mám už od srpna (a taky už podle toho vypadá, používám ji opravdu často). A Rimmel asi věděl, že mě tato kolekce zaujala, tak mi poslali rtěnku číslo 43 a balzám na rty.
 Nejdříve vám něco povím o balzámu. Tušila jsem, že to bude jeden z těch obyčejných nic moc balzámů, které dělá kde kdo. No ale to byl omyl. On zaprvé hezky voní, a hlavně opravdu hydratuje! A k tomu všemu to balení se mi velice líbí. Takže jsem spokojená. 

Číslo 43 je oranžovo-hnědá barva spadeného podzimního listí. Pro mě ideální na podzim, ale umím si ji představit i k nějakému bronzovému líčení na léto. Rtěnky z téhle kolekce neobsahují žádný shimmer, nejsou ale nějak matné, spíš mají takový zdravý lesk. V podzimním období jsem velkým fanouškem právě takového finiše (matné mi rty opravdu hodně vysušují). Líčení k ní ladím do oranžových a teplých tónů, i rtěnka je spíše teplejší. 

Číslo 45 je dost zvláštní barva. Buď ji budete milovat, nebo nenávidět. Já ji miluju. Je to taková hnědo-fialová (zajímavé, co?). Radši se na ni běžte sami podívat, jak vlastně vypadá. Mě celkem sluší a pro moje každodenní líčení je to super. Moje pravá nude - moje rty, ale hezčí a tmavší. 

Musím říct, že se tyhle rtěnky opravdu povedly a já jsem spokojená. Výdrž je u nich průměrná, někdy mi na rtech vydrží 4 hodiny, někdy kratší dobu. Ale jednoznačně doporučuji. Cena je kolem 130,- Kč. 

9 komentářů:

  1. zrovna jsem si říkala, že se musím po nějakém balzámu na rty podívat, takže díky za tip :-) a rtěnka ti moc sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty barvičky vypadají úchvatně,ale já už mám bohužel podobné od Golden Rose v matném finiši a miluji je ! =)
    InHotBlog

    OdpovědětVymazat
  3. Ten balzám chci vyzkoušet a jestli vážně funguje, tak je to super :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám odstín 45 a jsem nadšená :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/09/chlorella-pura-regeneracni-krem-s-cgf.html

    OdpovědětVymazat
  5. Já vždycky miluji tyhle články! Hrozně se mi líbí, když si blogerka koupí rtěnku a pak jí ukáže na sobě - hodně mi to pomáhá v rozhodování :D
    Jinak moc ráda tě chci pozvat na narozeninovou GIVEAWAY, která probíhá u mě na blogu. :)
    FASHION & BEAUTY | ♥ NAROZENINOVÁ GIVEAWAY ♥

    OdpovědětVymazat
  6. Mám odstín 43 a 42 a když mám chuť na nude rty, tak sahám právě po nich :) I když teď na podzim nosím spíše výraznější barvy...

    Krásný den!

    Janina
    bloggopis.blogspot.cz
    janinablogopisec.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!