středa 27. května 2015

Yves Rocher pro citlivky

Yves Rocher uvedl nedávno novinky z řady Sensitive Végétal, které jsou určeny pro citlivou pleť. Většinu života jsem si říkala, že pleť nemám vůbec citlivou, že můžu zkoušet každý den jiný krém a odličovač a nic to se mnou neudělá. No, ale teď už jsem starší a chytřejší, a samozřejmě, že mám pleť citlivou. Vždyť mám už pátým rokem blog, a za tu dobu jsem si na obličeji vyzkoušela tolik krémů a všeho možného, že mě to prostě muselo nějak "postihnout". V tuhle chvíli mám pleť spíše sušší, dost zašedlou a na některých místech i začervenalou a samozřejmě se mi sem tam dělají pupínky. 

Od Yves Rocher jsem dostala k vyzkoušení Intenzivní zklidňující péči. Jak už jsme u YR zvyklí, více než 94 % složení je rostlinného původu a hlavní ingrediencí celé této řady pro citlivky je výtažek ze sporýšovky východní. Líbí se mi i celé balení, je plastové s pumpičkou, kterou se dá korigovat množství, které vám z toho "vyleze", a také se dá pootočením uzavřít, takže se vám "nevypumpne" třeba když s ním budete cestovat. 


Jeho účinky jsou jednoduché - pleť má zklidnit, hydratovat a chránit. Má celkem lehkou konzistenci, pokud máte velmi suchou pleť, doporučuji pod něj dát ještě hydratační sérum nebo něco takového. Mě osobně ale jeho hydratace stačí. Pleť po něm nemám tolik začervenalou a ráda ho používám jako podklad pod makeup. Také mi připadá, že pleť i trošku vyhladí
Cena je stanovena na 540,- Kč za 40 ml, ale seženete ho samozřejmě levněji. 
Z celé řady Sensitive Végétal mě zaujaly skoro všechny produkty, proto si asi pro nějaké dojdu a doufám, že budou stejně dobré jako je tahle péče. Mají například tonikum ve spreji, péči o oční okolí a klasicky denní a noční krém a zklidňující micelárku. Máte něco z této řady?

5 komentářů:

  1. Sice citlivou pleť nemám, ale řada mě hodně zaujala, tak moc ráda někdy něco vyzkouším :)

    New in: April 2015 + GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to ja asi citlivou plet nemam, ale zaujalo me to tonikum :)
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám ted od YR BB krém a není vůbec špatný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky ho mám a chystám recenzi :) Zatím musím souhlasit - není vůbec špatný :)

      Vymazat
  4. Mám v plánu něco z této řady vyzkoušet.

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!