pátek 29. května 2015

Rimmel laky a balzám od Saloos

Odstín 408 PEACHELLA je nádherná meruňková oranžová, zatím asi ta nejhezčí, kterou mám ve sbírce. Kryje sice až ve druhé vrstvě, ale schne dost rychle a na nehtech mi vydrží cca 4 dny, což je u mě dost dobré. Do té barvy jsem se prostě zamilovala a asi to bude můj nejnošenější lak pro jaro/léto 2015. A to jsem nikdy oranžovou(meruňkovou) moc nemusela.

322 NEON FEST je neonová růžová, celkem podobná laku ze starší kolekce od Rity Ory (tu mám na prsteníčku, jde vidět, že barva je více do fialova). No tahle je hezká, trošku vyřvaná růžová, s takovým teplejším podtónem. Bohužel mi ale na nehtech vydržela pěkná dva dny, pak se ošoupala. 
K tomuhle odstínu 558 Go Wild-er-ness sem nejdříve byla skeptická. Dávám totiž přednost teplejším tónům. Ale tahle levandulová mě nakonec dostala a na nehtech se mi opravdu hodně líbí. Na nehtech mi vydržel cca 4 dny, což je u mě úspěch.

Jak vidíte, já jsem dostala celkem 4 odstíny na testování. Ten červený jsem si ale dala bokem, a bude v nějaké soutěži. Soutěže chystám už brzo, můj blog letos totiž oslaví 5. narozeniny, takže to je důvod k oslavě, a doufám, že budete slavit se mnou. 
Celkově mám laky od Rimmel ráda, na nehtech mi vydrží v průměru 4 dny, barvy vypadají vždycky moc pěkně a dobře se s nimi lakuje. Jo a taky rychle zasychají. Jejich cena je 59,- Kč.

Poslední věc dnešně recenze je Bio Karité Balzám na nehty od Saloos. Mám celkem problém s kůžičkou kolem nehtů, je totiž suchá a dost ošklivá. Ale tenhle balzám mi s tím dost pomáhá. Kůžička je pak jemná a celkově jde poznat, že je "na tom lépe". Má konzistenci jako třeba balzám na rty, na nehty je jednoduše natřu a nechám vstřebat a pak otřu ubrouskem. Cena je kolem 60-70,- Kč.

7 komentářů:

  1. :) ten balzámek miluju !! Je to nejlepší věc na kůžičky.

    OdpovědětVymazat
  2. Ten meruňkový odstín je nádherný :)))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  3. Mě se hodně líbí ten levandulový odstín. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Všechny barvy jsou krásné a na jaro jako stvořené :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/maly-effectacek.html

    OdpovědětVymazat
  5. Moc se mi líbí ten levandulový a meruňkový lak na nehty :)

    Bělení zubů s BeconfiDent + GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  6. tie laky majú super farby! :) hlavne ten merunkový!
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  7. Ty laky od Rity jsou skvělé a mají roztomilý obal. Zrovna včera jsem si pořídila ten meruňkový. :) A ten balzám na nehty vidím poprvé, ale vypadá zajímavě.

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!