pátek 22. května 2015

Poprvé - Lush

Squeaky green shampoo bar
Tenhle šampuk mi dovezla maminka z Irska. Původně mi prý chtěla koupit nějaký levandulový šampón, ale nakonec vybrala tenhle. Řeknu vám, jak jsem si k němu poprvé čuchla, začala mě bolet hlava. Ta vůně je opravdu hodně silná a intenzivní, dalo by se říct, že by mohl vonět spíše pánům. Obsahuje růži, vanilku, rozmarýn, kopřivu, mátu, silici z heřmánku. A asi proto tak silně voní :)
Cena je 265,- Kč / 55g /Je to celkem drahota, co vám budu povídat....

No, otevřít tuhle pikslu mokrýma rukama nějak nejde, a skoro jsem to cele rozbila :D Měla jsem chuť s tou plechovkou hodit o zem. No, nakonec jsem to nějak otevřela (aspoň pro příští používání vím, že plechovku musím otevřít už předem :D).

Šampuk po několika umytí mých vlasů. Je stále mokrý :-/

Na mokrých vlasech šampuk ihned napěnil a vlasy hezky umyl. Bála jsem se, aby mi ve vlasech nezůstaly kousky bylinek, které jsou v šampuku slisované. Naštěstí se tak nestalo. Akorát mi připadalo, že mi umyté vlasy nějak "drhnou". Schválně už si nedávám kondicionér a končím s mytím.
Po vyfénování (kdy jsem schválně taky nepoužila žádný olejíček jako to dělám obvykle) musím říct, že vlasy jsou hezky jemné, vzdušné, ale konečky mám suché, takže olejíček dávám až na suché vlasy.
Jo a co se týká té šílené vůně, při mytí jsem ji nějak moc nevnímala a po umytí nebyla na vlasech cítit vůbec. 


Vlasy po něm byly nádherně jemné a vzdušné. Takové jsem dlooouho neměla. 
Jediné s čím mám problém je to, že neuschne. Myslím jako konkrétně ten šampuk. Už ho mám na mýdlence asi týden a čekám až bude suchý, ale nic. Takže mi poraďte, co s tím? Nechci dávat mokrý šampuk zpátky do krabičky, neb by mohl zplesnivět (a to by byla škoda).

Máte rádi šampuky od Lushe? Co děláte, aby vás uschly?

5 komentářů:

  1. Od Lushe nic nemám, ale do budoucna si plánuji nějakou věc pořídit. Asi bych si šampon nekoupila, protože se mi nechcou vyhazovat dvě stovky, ale vypadá dobře :)

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat
  2. Take mam ted svou prvni Lush vec, bozskej krem na ruce!

    OdpovědětVymazat
  3. Take mam ted svou prvni Lush vec, bozskej krem na ruce!

    OdpovědětVymazat
  4. Šampuk jsem ještě nezkoušela žádný, ale hrozně mě to láká :) Jinak ohledně toho, že by ti mokrý v krabičce mohl zplesnivět, tak já byhc to udělala tak, že bych krabičku prostě nezavírala :)

    My Skincare Routine + GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  5. Šampuk od Lushe jsem nikdy neměla, ale chtěla bych ho vyzkoušet. Od jedné blogerky jsem četla, že měla při jeho použití potíže s rozčesáváním vlasů. Jinak od Lushe miluji pěnu do koupele. :)

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!