pondělí 25. května 2015

Pondělní tipy 25.5.

Prvním tipem je sprcháč od Tetesept - Aktivita.Ta vůně! Naprosto svěží, energická a jestli si s ní dáte ranní sprchu, zaručeně vás probudí (a nabudí). Obsahuje grapefruitový olej, mátu a guaranu. Seženete ho třeba na kupkosmetiku.cz za 69,- Kč.


Dalším tipem, nebo možná novinku bude kosmetika GOSH ve Fann parfumériích. Měla by se tam objevit od 1. června, takže už příští týden, a já se rozhodně chystám jejich produkty obhlídnout, protože s nimi nemám žádnou zkušenost, ale co jsem slyšela, mají tam celkem fajnové produkty. Jo a mimochodem, celý červen mají ve Fannu "Červnový festival líčení", takže budou slevy a k nákupům dostanete i vzorečky a dárky, takže já tam určitě co nejdříve poběžím, a pak vám poreferuji, co jsem si pořídila. 
Jo a ještě poslední info, věděli jste třeba, že si můžete na webu Fannu rezervovat produkt, a pak si ho na prodejně prohlédnout a koupit? To mi připadá jako super nápad, protože tam nemusíte běžet pro něco, co nemají :)

V Yves Rocher nedávno představili novou vůni Naturelle Osmanthus. Toaletní vůně voní opravdu nádherně - obsahuje citrónovou esenci, výtažek z jasmínu a vonokvětky a také cedr. Však si ji běžte očuchat. Já jsem dostala k testování sprchový gel (jeho cena je 179,- Kč). Voní stejně nádherně jako vůně, tvoří hezkou pěnu a je příjemný.

To je pro dnešek vše, přeji vám krásný začátek týdne a opět se můžete těšit na dvě recenze, jako vždy ve středu a v pátek :)

7 komentářů:

  1. Jo od yves rocher mi prisel email tip na tuto vuni, musi vonet fakt pekne. Doufam, ze se muzu tesit na recenzi. :)
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Mě jsi navnadila na ten sprcháč :)

    OdpovědětVymazat
  3. Yves rocher značku mám ráda, děkuji za tip
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Ta toaletní voda od Yves Rocher vypadá dobře. :) Já mám moc ráda svěží citronové vůně.

    OdpovědětVymazat
  5. Díky za skvělou zprávu - to, že bude u nás k dostání Gosh mi udělalo velkou radost. Miluju jejich laky na nehty. Vždycky jsem si nějaký koupila v zahraničí a teď budou konečně i u nás.

    Maru Soutěž o Kupkosmetiku Box

    OdpovědětVymazat
  6. No, tak těď di mě teda fakt pořádně inspirovala s tím sprcháčem, protože já přesně takovéhle sprcháče se svěží vůni miluju. A hlavně už ten obal sám o sobě vypadá luxusně :-) Asi si ho budu muset koupit...

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!