pondělí 18. května 2015

Pondělní tipy 18.5.

Tohle byla láska na první pohled. Zatím jsem měla zkušenost jen s jedním matným lakem na nehty (a to  byl propadák), tak jsem si říkala že to zkusím znovu. Jo a taky jsem nikdy žádný lak od MOJE neměla. Vybrala jsem si barvu 03, což je lososová - neonová - vyřvaná - matná barva. Úplně WOW! Kryje ve dvou vrstvách (aspoň já jsem zvyklá vždycky dávat dvě). Bohužel se mi nepodařilo barvu správně zachytit, ono to asi ani nejde. 
Lak má strašně zvláštní konzistenci. Je takový dost hustý a připadalo mi, jakoby se na nehtu "táhl", ale po chvilce se změní v naprostého matňáka. 
Vydrží mi ale "jen" tři dny, protože se mi brzo ošoupaly špičky nehtů. Ale uklízela jsem, myla nádobí a pořád něco dělám rukama, takže prostě dlouho nevydržel. Špičky šly ale opravit a poo téhle úpravě na mě "dal" celých 5 dní.
Seženete ho většinou v takových těch malých zapadlých drogériích, a stál 42,- Kč.

Asi jste si všimli, že v Rossmanech jsou k dostání produkty (no, jen pár) od Makeup Revolution. Konečně jsem je šla okouknout a hned jsem našla tuhle paletku, kterou jsem teda nutně potřebovala. Obsahuje matný bronzer, rozjasňovač a tvářenku - ta je naprosto úžasně nádherná barva! Tenhle "kit" bude ideální na cestování, protože si nemusím tahat tři produkty, ale stačí mi jeden. A to se mi líbí. Stál 189,- Kč. A recenze bude brzy :)

A posledním dnešním tipem je časopis Žena a život, kde za 32,- Kč dostanete i 50 ml micelární vody od Yves Rocher. Na cestování ideálka! Já osobně miluju všechny miniaturky a cestovní verze a uvažuju, že si jich koupím více :D A to mám tu micelárku v plném balení...No co, asi jsem blázen.

Přeju vám hezký začátek týdne, a sama sobě přeju abych se konečně vyhrabala z rýmy a nachlazení, protože ležím doma už od čtvrtka a už mě to fakt nebaví! 

10 komentářů:

  1. ŽaŽ jsem si koupila taky a když je tam ten kuponek 50% sleva, tak přemýšlím, že bych si ji taky koupila v plném balení :).

    OdpovědětVymazat
  2. Take mam casopis, micelarka krasne voni.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ten lak na nehty WOW!!! Kit jsem očumovala dnes a až mi dojde můj momentální, asi do něj také půjdu =)

    OdpovědětVymazat
  4. Lak vypadá úžasně! :) Časopis jsem si taky koupila tak jsem zvědavá na micelárku - žádnou jsem od YR ještě nezkoušela :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ten lak má opravdu krásnou barvu, budu se po něm muset podívat a taky zajít do Rossmannu na Make-up Revolution :)

    Zaměřeno na: Astor

    OdpovědětVymazat
  6. Ten lak je moc pěkný a vydrž je taky docela dobrá. :) Já si pořád máčím ruce a mám hned oprýskaný lak. :))) A potom časopise se mrknu, protože miluji miniaturní balení kosmetiky a na cestování je to super. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Woow děkují kočičko! Až teď jsem si všimla, že mě máš v oblíbených na zdi. Moc děkuji, hodně to pro mě znamená!! pusu

    OdpovědětVymazat
  8. Ten lak je krásný :)

    PS: U mě na blogu právě probíhá GIVEAWAY!:)
    budu moc ráda, pokud se zapojíš :)
    http://www.lovies47.cz/2015/04/giveaway-03.html

    OdpovědětVymazat
  9. Ty jo super článek, musím se hned podívat po časáku a také po super triu. :-))
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!