pátek 8. května 2015

Chce to trochu bronzu!

Fotka vpravo je více reálná, ale na fotce vlevo můžete aspoň vidět krásný reliéf na bronzeru .

Tenhle bronzer jsem dostala jako dárek k nákupu na akci Shopping Fever v Marionnaud (při nákupu nad 499,- Kč myslím). Tudíž nevím jeho cenu, ale tuším, že to bude kolem tří stovek (na jejich eshopu jsem tenhle vůbec nenašla, a to by měli mít ještě tvářenky, ale ty tam také nejsou). Do Marionnaud upřímně moc nechodím, a nikdy jsem se ani o jejich značku kosmetiky nezajímala, proto jsem ráda, že jsem mohla něco vyzkoušet. Jinak při téhle akci byl na obrázku úplně jiný bronzer (TENTO), ale nějak mi nakonec nevadí, že jsem dostala jiný. Koupila jsem si ještě jejich odličovací ubrousky, ale o těch zase někdy jindy. P.S. na Vinted.cz jsem ho našla, že ho holky prodávají. Nejspíš jim nesedl. Ceny mají kolem 200,- Kč. No, tak aspoň vydělají :D

Bronzer má opravdu obrovské balení a v jeho zrcátku se v klidu namalujete. Má překrásný reliéf květinky, což se mi líbí. I teď, po nějakém tom dni používání je reliéf pořád v hezkém stavu. 

Bronzer jako takový je v odstínu 02 Amber Sun. Čehož jsem se nejdříve lekla, bála jsem se, že na mě bude tmavý. Ale opak je pravdou. Sedne mi akorát.
Je spíše do oranžova, jak píšu výše, fotka vpravo je asi nejreálnější, kde se mi podařilo barvu dobře zachytit.

Obsahuje jemný shimmer, nejsou to ale žádné velké třpytky. Takže se nemusíte bát efektu diskokoule. Spíše vám nahodí takové menší rozjasnění. Ani na fotkách to nejde moc vidět.Sice nemám moc třpytivé bronzery ráda, ale tento jsem si opravdu oblíbila.

Nejraději ho nanáším obyčejným zkoseným štětcem na tvářenku. Je celkem pigmentovaný, ale ne zas příliš, takže se zase nemusíte bát, že byste byly příliš "obronzovaní".

S bronzerem jsem tedy spokojená, a myslím, že je to i dost aktuální produkt pro nynější období jaro/léto. Ale mým největším oblíbencem asi stále zůstává bronzer v odstínu Sunny od NYC, který stojí pár šupů, mám ho už několik let a pořád je v něm dost a hlavně je úplně matný.
Pro účely focení jsem si bronzeru dala trochu víc, většinou si dávám opravdu "mini vrstvu", jen se štětcem lehce dotknu míst, kam chci bronzer nanést. 


Co na něj říkáte? Mě tedy dost zaujal a normálně bych se po něm asi vůbec nedívala. Takže je fajn, že jsem ho získala vlastně zadarmo.
Swatch na ruce jsem nefotila, ale pro zájemce vám ho později klidně dodám :)
Užívejte si prodloužený víkend, já aspoň stihnu dopsat spoustu rozepsaných recenzí :)

7 komentářů:

  1. Ó, to je lakávost. Vypadá jako něco, co nutně potřebuju a to jsem si myslela, že si vystačím s ruměncem ve tvářích. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo, potřebuješ :) Hlavně si myslím, že to vydrží celou věčnost, protože je fakt obrovský

      Vymazat
  2. Mám ho v 01 a totálně jsem si ho zamilovala :) Líbí se mi právě, jak dokáže pěkně projasnit a zároveň vykonturovat. Mám i růžovou tvářenku a taky spokojenost :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá zajímavě :)

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/2015/04/giveaway-3.html

    OdpovědětVymazat
  4. Miluji když někde dostanu nějakou pozornost zdarma..

    OdpovědětVymazat
  5. Jako dárek je to super produkt, ale asi by mě normálně taky nezaujal ;).

    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkný produkt.
    Moc pěkné líčení. :-)
    Zvu tě na můj blog.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!