středa 20. května 2015

Bourjois Velvetí desítka

Velvetí rtěnky od Bourjois už si všichni znáte. Já vlastním dvě. O jedné jsem vám psala ZDE, a o druhé, té novější, se dozvíte něco dneska.
Tuhle krásku jsem si vybrala na nákupní akci Shopping Fever, kdy jsem prostě musela využít toho, že byla ve slevě. Vyšla mě ani ne na dvě stovky, normální cena je tak 329,- Kč.
Jak jsem již psala, vlastním už jednu tuhle sametku, a to v odstínu 07 Nude-ist. To je hezká, červeno-oranžová barva, taková podzimní až zimní. Na jaro a léto se mi to výbavy moc nehodí, proto jsem si chtěla pořídit nějakou její jarní sestru. No a to se mi povedlo. Koupila jsem si odstín 10 - Don´t pink off it!. Měl by to být jeden z novějším odstínů, uvedených mám pocit na podzim 2014 (ale přesně nevím). 


Co se týče barvy, je to velmi přirozená, růžovo-červená barva. Výdrž je opět naprosto bombastická, dá na mě klidně 8 hodin bez toho, abych ji musela upravovat. Na rtech opravdu drží jako přibitá a večer si ji musíte odlíčit - nejlépe micelárkou. Teď se stala důležitou součástí mého každodenního jednoduchého makeupu, rty totiž zvýrazní, ale ne zase moc. Mě se takové líčení (viz obrázek dole) velmi líbí. Jednoduché, minimalistické, ale zase jde poznat, že jste namalované. 

Jo a prosímpěkně, ta barva má být dorůžova, i když na mě je spíše červená. Koukněte na obrázek třeba TADY, tam ji má slečna opravdu růžovou. Nikdy si nedávám žádnou velkou vrstvu, takže nevím čím to je. Možná zabarvením vašich rtů, já je mám celkem dost červené. 

Máte rádi tyhle "sametky"? Já jsem asi nezůstala u posledního kousku. Jo a pro ty, co nemají rádi matňáky - Bourjois uvedl kolekci Aqua, ty jsou na mě zase až moc lesklé. No, však se běžte podívat sami. Já na ně zatím nenarazila, jen jsem četla recenze. 


5 komentářů:

  1. Pěkný odstín, a tobě sluší :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/co-dela-hevi-hevikem.html

    OdpovědětVymazat
  2. Odstín je to velmi pěkný :))

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/2015/04/giveaway-3.html

    OdpovědětVymazat
  3. Lesk má opravdu moc krásné takové luxusní balení. Barvička je moc pěkná a slušivá.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pěkný přirozený odstín. Mrknu na ni.

    OdpovědětVymazat
  5. Moc krásný odstín :) Někdy se může stát, že si odstín slečna vybere moc výrazný a vyzývavý a u tohoto se mi líbí, jak je vše přirozené :)

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!