pátek 13. března 2015

Yves Rocher Pure system


Tenhle krém jsem chtěla nějakou dobu vyzkoušet, a po vánocích byl ve slevě (za 90,- Kč), takže jsem ho rovnou brala. A musím uznat, že není vůbec špatný.

Má lehkou konzistenci, které mi vyhovuje. Hutné krémy se mi totiž špatně "vsakují" do pleti a většinou s nimi mám mastnější t-zónu. S tímhle se mi to ovšem nestalo. Nemám sice problematickou ani aknózní plet, ale občas se mi stane, že mi na obličeji naskáčou pupínky, jako by mi bylo 15 a nevím co s nimi. Tenhle krém mi v takových obdobích dost pomáhá. I pod makeupem funguje dobře. Zvlášť u těch, které jsou zmatňující. Určitě ho využiju více v létě, kdy se mi pleť dost potí a tudíž více mastí. Teď, kdy je ještě zima mi jeho hydratace moc nestačí.


Funguje mi dobře s makeupy typu L´oreál Nude Magique, s tím mám pleť krásně hebkou a zmatněnou. Díky tomu, že je jeho konzistence lehká, můžu se s ním mazat i na večer, takže to je za mě taky celkem plus. Co se týče jeho funkce "redukce černých teček a pupínků" - s tím si nejsem úplně jistá. Jenom krém vám černé tečky a pupínky určitě nevyvrátí. Záleží na stavu vaší pleti, u mě záleží i na ročním období a na čistění. Já si teď pleť čistím čistícím gelem a kartáčkem od Ebelin, a pupínky i černé tečky mi celkem mizí. Takže to neočekávejte jen od krému. 

Co říkáte na tenhle krém? Máte s ním nějakou zkušenost?

9 komentářů:

  1. Já mám od YR vyzkoušené jen sprchové gely (super) a pak kuličkový deodorant, s kterým jsem byla taky spokojená :) a chystám se koupit ten chrpový odličovač

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. chrpový odličovač moc doporučuju! A pak ještě jejich balzámy na rty :)

      Vymazat
  2. Tenhle krém je super... mám ho už tři týdny a na akné mi moc pomáhá :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nevypada spatne, od YR jsem jeste nic nezkousela, ale chci vyzkouset nejaky balzam, telove mleko se zelenym cajem a docela me laka i nejaka dekorativka :-)

    OdpovědětVymazat
  4. YR miluju :) Ale tenhle krém jsem nezkoušela, mám z téhle řady něco jiného. Docela by mě zajímalo trochu krému na ruce, jak vypadá jeho konzistence a tak :) škoda, že není fotka :/

    Life by Peggy

    OdpovědětVymazat
  5. Yves Rocher mám moc ráda, budu muset tento krém určitě taky vyzkoušet :)

    Spotřebováno: Únor 2015 + Giveaway

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to musím vyzkoušet. Občas se mi akné dělá. Naposledy jsem zkoušela konopnou mast. Ta docela pomáhala. (tady to bylo: http://www.videolekarna.cz/videoporadna/?otazka=93 )
    Příště zkusím Yves Rocher... :-)

    OdpovědětVymazat
  7. I like this blog. Thank you for sharing this information.

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!