sobota 21. března 2015

Yves Rocher a moje oči

Báze pod oční stíny - 199,- Kč
Vyzkoušela jsem už několik bází pod stíny, ale ani jedna nebyla úplně podle mých představ. Třeba bázi od Urban Decay (ve vzorku, je součástí Naked paletky) jsem zkoušela a byla dost hrozná. Moje oční víčka jsou sušší, a většina bází mi dělá mapy, a stíny vypadají dost blbě. Tahle od YR má ode mě 8 z 10 bodů. Je lehce zabarvená, takže krásně sjednotí oční víčko. Konzistencí je taková sametová - podle mě to bude skvělé pro ty, kteří mají na očích vrásky. A ty body dolů jsem za to, že je nutné bázi ihned po použití na víčka přepudrovat - jinak se jakoby slije do vrásek. Ale pokud ji přepudrujete, je skvělá, stíny s ní krásně drží celý den. 
Odcházejí ti stíny do neznáma? Pořiď si bázi!

Korekční tyčinka pro bezchybnou pleť - 109,- Kč
Dlouho jsem sháněla korektor, který by mi vyhovoval pod oči. A tahle mini investice se mi vyplatila! Korektor je krásně krémový, dobře se roztírá a zakryje kruhy pod očima, a nijak se během dne nerozmazává (s některými korektory se mi to stává). Vybrala jsem si odstín Rose Clair, který je dorůžova. Jinak ho najdete celkem v 6 odstínech. 
Nějaké kruhy pod očima? Díky, nechci! Mám na ně účinnou zbraň!

Zkoušeli jste některý z těchto produktů?
Děkuji YR za poskytnutí báze pod oční stíny  k recenzi. Korektor je z mojí kapsy:)

7 komentářů:

  1. Korektor pod oči mě zaujal, za tu super cenu ho prubnu :).

    OdpovědětVymazat
  2. to vyzerá super.dochádza mi kamufláž od katriš :-D tak asi skusim toto

    OdpovědětVymazat
  3. Obávám se, že když sedí báze tobě (sušší víčka), neseděla by pravděpodobně mě (mastnější víčka). Já mám oblíbenou od Artdeca a Too Faced také není špatná :-) Korektor vypadá dobře, na něj bych kouknout mohla.

    OdpovědětVymazat
  4. Dobrý den,potřebuji poradit když mám mastnější víčka tak asi by mi ta báze od YR neseděl že?Už si nevím rady....stíny...katastrofa,tužka na oči...děs...můžete mi potadit?děkuji Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To Vám bohužel neporadím, já mám víčka opravdu sušší, takže co se týče mastnějších, nevím, co by mohlo sedět. Taky záleží co jste už zkoušela... Minimálně doporučuju (pokud nemáte žádnou bázi), dám na víčko trošku korektoru a přepudrovat. Stíny by měly déle vydržet).

      Vymazat
  5. Za mě: velmi dobré báze na víčka od Mary Kay, Dermacol, Artdeco. Jsou super, mám smíšenou pleť, a nej je ta Mary Kay.

    OdpovědětVymazat
  6. Toto bych mohla vyzkoušet, díky za tip. Právě v poslední době mě dost trápí ty kruhy pod očima a vůbec nevím co s tím. Pár krémů jsem na to už zkoušela, ale nic moc nepomohlo. Říkala jsem si, že jestli nic nepomůže, tak možná zkusím nějaký zákrok, který by to odstranil dlouhodobě. Co jsem se tak dívala, tak něco takového nabízí třeba tady.

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!