pondělí 9. března 2015

Rimmelí novinky

Dnes vám ukážu jedno líčení, s použitím několika novinek od Rimmelu. Některé produkty jsou zklamání,  některé jsou zase fajn, ale není to žádná pecka, kterou byste museli nutně mít. Třeba jejich makeup Lasting finish, který je mezi blogerkami dost oblíbený, si s moji pletí moc nerozumí. Jde na mě hodně vidět, a to mi vadí. A co se týče nového makeup/pudru, taky z řady Lasting finish, ten na mě jde taky sakra vidět. Ale o něm udělám ještě samostatnou recenzi, a nafotím vám to pěkně zblízka, aby všichni viděli, co to na mém obličeji dělá. No a teď už přejdeme k věci...

Vytvořila jsem si rychlý, taky takový každodenní makeup, kdy jsem si na horní víčko dala jen trochu hnědého stínu, a udělala jsem si spodní linku. Tenhle styl líčení očí se mi líbí, pěkně je zvýrazní, ale moc v něm "nechodím", protože si nemůžu zvyknout na to, jak moje očí se spodní linkou vypadají. Jo a jinak na horním obrázku mám rtěnku Ret Tulip z Avonu a na spodním zase balzám na rty od Rimmelu. 
A teď už pár recenzí.

Keep calm and party - 050 Violet Blush
Konzistence je celkem mazlavá, a co se týče pigmentace - nic moc. Je to taková barevná voskovka. Aby rty byly opravdu aspoň trochu natónované, je potřeba rty přejet několik(hodně)krát. A to mě nebaví. Údajně má rty hydratovat, zjemnit a chránit. Žádný takový účinek teda nevidím. Cena je 59,- Kč. A podle mě, je to spíše dobré jako mazání pro děti. Produkt mě celkem zklamal, Rimmel rozhodně umí o dost lepší produkty na rty (třeba rtěnky Kate). Jinak je dostupný v 5 odstínech. Co si o něm myslíte vy?

Brow this way - 003 Dark brown
Už jsem o něm psala, ale slibovala jsem větší recenzi. Takže tady je. Balení je skvělé - malé a skladné a najdete tam vše, co potřebujete. Vosk, stín, mini štěteček a "rozčesávač". Na cestování značka ideál. Ale u nás se prodává pouze v tohle tmavém odstínu, což je pro celou světlovlasou populaci celkem blbé. Je trošku tmavý i na mě, a to mám tmavě hnědé vlasy. A správně by barva obočí měla být o něco světlejší, než vaše vlasy. Tak nevím. Za mě ano, ale jen pro tmavovlásky. Cena je 129,- Kč.

Řasenka Extra 3D lash
O řasence jsem už také psala, a musím říct, že mě baví. Neudělá sice tak suprácké řasy, jako moje milovaná Clump Defy od Max Factor, ale na běžné - denní líčení je to ideálka. Má oboustranný kartáček - plochhá část má řasám dodat objem, a zaoblená část zase řasy rozčeše a oddělí. S tím i souhlasím.
Řasenka se nijak nerozmazává, neopadává a nanáší se dobře. Už minule jsem psala, že je dobré při nanášení řasenkou jakoby "rotovat", protože pak řasy opravdu rozdělí. Ale mě to prostě nestačí. Chci něco víc. Cena je 99,- Kč. Je to takový průměr, nic, po čem bych se v drogérii podívala.
Řasenka Wonder´full extra black
Zkoušela jsem ji dvakrát. A upřímně, třetí šanci ji nedám ani za zlaté prase. Prostě ne. Zaprvé se mi při nanášení obtiskává úplné všude - na víčko, pod oko (a to ani nevím jak se tam řasenka dostane, když jsem si s ní spodní řasy nemalovala). Trochu se drolí. A řasy neudělá vůbec hezké. Její cena je stanovena na 229,- Kč, a to mi připadá opravdu hodně přehnané, za nulový účinek. A jestli je extra black, to teda nepoznám, ona mi každá černá řasenka připadá černá :D Možná to poznají jen světlovlasé ženy. Omlouvám se, že jsem ji nevyfotila "v akci na oku", ale je to opravdu příšerné. 

Tím bych dnešní rimmelí novinky uzavřela. Co na to říkáte? Vyzkoušeli jste něco z těchto produktů? 

9 komentářů:

  1. Musím teda říct, že mě z novinek nezaujalo vůbec nic :) Snad možná produkt na obočí.. ale jelikož na něj používám momentálně zcela něco jiného, tak u mě ani tento "brow kit" neuspěje :)

    my-makeupstore.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. To ja si naopak nedovedu predstavit, ze bych si neudelala spodni linku. Balzam me docela zajima, ale mam zasobu, tak odolavam a jsem zvedava na recenze pudru a make-upu.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  3. Hodně podobný set na obočí mám od NYC :-) A jinak mě docela zaujala ta první řasenka :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Zaujal mě maximálně ten pudr a makeup :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné líčení, moc ti to sluší. Tyhle balzámky na rty mě nějak nelákají, mám pocit, že je v drogeriích teď nějak přebalzámováno.. :D Co mě ale láká moc je ten set na obočí. Vlasy mám tmavé, tak by mi mohl sedět.

    http://kiss-beauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Mě teda z novinek zaujal právě make-up (který už mám a je skvělej) a pudr. Nic ostatního mě popravdě ani neláká. Pudr zkusím v drogerce a uvidím, jestli ho nakonec vezmu :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Já si naopak make-up chválím a jsem dost zvědavá na ten pudr :)

    Giveway: I Love... Cosmetics!

    OdpovědětVymazat
  8. Já bych chtěla vyzkoušet ten balzámek a set na úpravu obočí :)

    Life by Peggy

    OdpovědětVymazat
  9. I like this blog. Thank you for sharing this information.

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!