pondělí 16. března 2015

Pondělní Tipy


Čistící kartáček For Your Beauty (Rossman)
Tento kartáček jsem si koupila cca před měsícem, kdy jsem měla strašně moc černých teček a snažila jsem se jich nějak zbavit. A tenhle kartáček mi k tomu pomáhá, černých teček mám opravdu méně a celkově je moje pleť hladší a nejspíš i více vyčištěná. Používám ho zhruba 3x týdně, buď s čistícím gelem nebo peelingem. Pro sušší pleť budou štětinky trochu "ostřejší". Nesmí se na něj tlačit, a i na obalu bylo uvedeno, že by se měl používat jen párkrát do týdne.

Yves Rocher - Sprchový gel karambola z Malajsie
Tohle je naprosto úžasná vůně, která bude vonět snad všem. Je to vyloženě letní vůně, a opravdu doporučuji minimálně přičichnout. K dostání bude od 30. března. Sprcháče od YR miluju a tenhle není žádnou výjimkou. 

V ostravském Douglasu jsem natrefila na tvářenky od Bourjois za 169,- Kč. To je cena, při které prostě neodolám. Tohle je můj třetí kousek (a asi ne poslední). Je to matná růžová barva. Recenze někdy brzy :)

Dneska mi přišla tahle paletka 100 stínů Makeup Revolution, a jsem opravdu hodně zvědavá, jaká bude. Hned od zítřka začínám zkoušet. Budu se snažit pak udělat co největší recenzi a různá líčení. Už teď můžu říct, že některé barvy jsou naprosto ůžasné! Tak jsem ještě zvědavá, jak to bude s výdrží apod. Máte ji někdo? Je to odstín Natural and smoked (tak něco).


Tak to je pro dnešek vše, přeji pěkný start do nového týdne!

5 komentářů:

  1. Nádherné věci, sprcháč Yves Rocher určitě vyzkouším a musím si pořídit i ten kartáček :)

    Spotřebováno: Únor 2015 + Giveaway

    OdpovědětVymazat
  2. Ten sprcháč se mi líbí a ta paletka! :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Ten sprcháček se rozhodně chystám vyzkoušet! Jinak, co se týče kartáčku, je fajn, že ti pomáhá. Já to mám takhle podobně s Clarisonicem :)

    OdpovědětVymazat
  4. Už teď se těším na článek o té mega paletce :)

    OdpovědětVymazat
  5. Pekný zoznam, som zvedavá na recenzie :)

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!