pátek 6. března 2015

Kosmetické taštičky a já díl 1.

Sehnat v dnešní době kosmetičkou taštičku na cokoliv není zas tak těžké .V drogérii je toho plno. Ale - většina (nebo spíše všechny) nabízené taštičky mají nějakou chybu. Jsou malé, drahé, škaredé, nesplňují moje představy, nemají futříky na štětce.... atd.
Já osobě mám doma hromadu (a to fakt velkou hromadu) kosmetických taštiček. Jsem ráda, že jich mám minimálně 20, protože jsem se za svůj (ne zas tak dlouhý život) hodněkrát stěhovala, takže se všechny využily. A taky pořád cestuju z Ostravy do Brna a dál a sem a tam. Takže kosmetikou tašku potřebuju. 

Víte, mám jasnou představu, jaký by Ta Pravá kosmetická taška měla být. Měla by být větší, aby se do ní vešel i makeup. Měla by mít futříky na štětce (a to i na ty s tlustou rukojetí). A taky futříky na rtěnky či na tužky na oči. A nejlépe by měla být kompletně omyvatelná, protože se často stává, že se vám do tašky něco vysype a vy jí prostě musíte omýt. A taky by měla nějak vypadat. Mám ráda pěkné věci. Ale to vše se týká mojí cestovní tašky. A na obrázku níže vidíte, jak přibližně by ta pravá taška měla vypadat. 
http://neceser.cz/
A potřebuju ještě taštičku do kabelky. Abych se nemusela stydět ji vyndat před lidmi, takže taky musí nějak vypadat. Musí být malá, velmi skladná (protože sice nosím velké kabelky, ale i velká kabelka je pro mě malá (chápete?)). V tašce nosím každý den pudr a štětec na pudr, korektor, rtěnku a balzám na rty, a pak nějaké ty hygienické potřeby (kdyby náhodou) a různé sponky a gumičky (co kdybych si chtěla z ničeho nic udělat culík, že jo) a nějaké ty prášky (kdyby mě přepadla nečekaná bolest čehokoliv).
A pak taky nosím ještě jednu taštičku, používám ji jako pouzdro. Nosím v ní různé tužky, propisky a hlavně zvýrazňovače.
http://neceser.cz/
A víte co? Tu pravou jsem ještě pořád nenašla. Ale našla jsem několik, které se mi líbí. Jsou ze stránky neceser.cz, kde se to super taštičkami jen hemží. Já mám od této stránky hned dvě zajímavé taštičky, ty ovšem nebudu používat na kosmetiku. A ani vám je zatím moc neukážu, na to si ještě počkejte. Jen můžu prozradit, že jsou ze zvláštního materiálu, který je voděodolný a recyklovatelný. Což se může hodit.

A jaká je vaše vysněná taštička? Už takovou máte?

6 komentářů:

  1. Zrovna nejakou kosmetickou tasticku shanim, tak se na web urcite podivam :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty první dvě taštičky jsou nádherné.

    OdpovědětVymazat
  3. Kosmetické taštičky miluju! Ani ne tak ty klasické na cestování, ale ty do kabelky. Chci říct - všechno v kabelce mám roztříděné do taštiček. Mám make-up taštičku, která je teda dost velká na hodně věci, ale zase přiměřeně malá, aby nezabrala půl kabelky, takže v ní mimo jiné nosím i papírové kapesníčky a další blbosti jako ibalgin, háček na kabelku atd. Taková Hermionina taška :D
    Potom mám, úchylce zdar, malou taštičku, ve které mám žvýkačky, Tic Tacy a podobně. A potom mám jednu malou proužkatou VS, do které nemám moc co dát, ale je tak krásná, že je užitečná už tím, že je :D
    Jinak teda na taštičky můžu doporučit jednoznačně Primark.

    http://my-makeupstore.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Díky za tip kam se mrknout. S taštičkama je to kolikrát boj, plánuji si koupit novou a má favoritka je taštička od Zoelly, ale sem se určitě taky podívám a třeba si pořídím i taštičky dvě :)

    GIVEAWAY: I Love... Cosmetics!

    OdpovědětVymazat
  5. Ja kosmetickou tasticku vlastnim jen jednu. Budu se muset po nejake podivat
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Kosmetických taštiček mám dost, většinu z časopisů nebo jsem je dostala zadarmo k nákupům :). Nijak náročné na ně nejsem
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!