pondělí 2. března 2015

Everyday makeup a rimmelí novinky :)


Dneska vám chci ukázat můj každodenní makeup, s použitím dvou novinek od Rimmelu. V podstatě se líčím každý den skoro stejně (no jo, už by to chtělo změnu). Střídám jenom makeupy a rtěnky. Oční stíny používám buď ty z Naked paletky, nebo hnědý stín Golden rose a rozjasňovač od ELF používám pro rozjasnění tváře i očí. A na rty jsem použila rtěnku od Essence v odstínu Wear Berries :) Jinak jsem si řekla, že od března začnu trénovat oční linky, zkusím barevnější stíny, tak uvidím, jak se mi to vydaří :)

Co říkáte na takový everyday makeup? Je to na vás moc velká nuda? Nebo nosíte něco podobného?
Rimmel Extra 3D Lash
Řasenku jsem zkoušela zatím párkrát, ale už vám o ní můžu něco málo říct. Má plastový kartáček, zvláštního tvaru. Na jedné straně jsou štětinky kratší a na druhé zase delší. Řasy dělá pěkné, ale musím si dávat pozor při nanášení. Ze začátku měla tendenci řasy slepovat (achjo, já nesnáším slepené řasy), ale nakonec jsem přišla na to, že je dobré kartáčkem jakoby "rotovat", a pak řasy hezky rozdělí. Nedrolí se, ani neopadává, a je celkem fajn.

Brow this way! -
Musím říct, že z tohohle produktu jsem přímo nadšená. Obsahuje vosk, stín, mini kartáček a mini "rozčesávač", to vše samozřejmě na obočí. Na cestování to bude ideální věc, ušetří mi to místo v kosmetické taštičce. Odstínově mi taky sedl, ale je to jediný odstín, co se u nás prodává, proto asi mají ženy se světlými vlasy útrum :( Jinak nejdřív používám vosk, kterým orámuju obočí a dále použiju stín, kterým dokreslím chybějící kousky. A nakonec rozčísnu a přetřu průhledným gelem na obočí (mám od Astor).

Promiňte mi můj výraz alá "kuří řiť" (to se tam říká u nás v Ostravě). Ale chtěla jsem vám ukázat, že mám o dost zkrácené vlasy a musím říct, že mi tahle délka hodně vyhovuje.

10 komentářů:

  1. Make-up je moc hezký, máš krásnou pleť :-) Rtěnka od Essence je fakt nádherná, ten odstín je božský a moc ti sluší. Asi se po něm přece jenom kouknu...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Ony fotky trochu zkreslují (blogger je ještě sám od sebe retušuje mám ten pocit), moje pleť je na tom teď špatně, ale není to zase nějaká hrůza. Jinak po rtěnce se fakt podívej, ten odstín mě opravdu dostal :)

      Vymazat
  2. Makeup je krásný! :) Na tu novou řasenku se chci podívat, tak díky za tip o "rotování" kartáčkem :D Obočí si dokreslovat nepotřebuji (spíše gel je nutný), ale je super, že je v drogerii něco na dokreslení a není to nijak extra drahé :D

    OdpovědětVymazat
  3. Jsi podobná Dakotě Johnson :)

    OdpovědětVymazat
  4. Na ten vosk od Rimmelu jsem zvedava:)) mám něco podobnýho od Elfu a je to fakt fajn:))

    OdpovědětVymazat
  5. Ty zkrácené vlasy ti moc sluší a i líčení je krásné, taky používám denně tento styl. Jinak hodně mě zaujal ten set na obočí, jen je škoda, že jej akutně nepotřebuji, ale určitě jej časem zkusím. Na obočí si totiž dost potrpím :)

    Giveaway: I love... Cosmetics!

    OdpovědětVymazat
  6. Sluší Ti to :-)) Taková hezký denní make up a ta rtěnka je vážně boží. Podoba s Dakotou Johnson mě také napadla :)))) Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  7. Slusi ti makeup I vlasy.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Moc ti to sluší, rtěnku Wear berries! od Essence mám taky, je to krásný odstín :-)

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!