středa 25. března 2015

Bourjois tvářenka aneb můj třetí kousek do party

V Douglasu jsem natrefila na tvářenky od Bourjois za 169,- Kč (což je poloviční cena, než za kterou se normálně prodávají). Tak jsem samozřejmě neodolala. Odstíny tam byly krásné, ale většinou třpytivé, a já chtěla něco úplně matného. A taková tam byla jen jedna. Matná růžová 48 Cendre de rose brune. Už je to můj třetí kousek tvářenek od Bourjois.

Frosted Rose mám už od roku 2012 a používám ji asi nejčastěji.

Co se týče barvy - ta je naprosto skvělá. Má ale jeden nedostatek - strašně práší. Mám pocit, že všechno matné vždycky práší. No ale problém s pigmentací rozhodně nemá. Když jsem ji nabírala na štětec poprvé, tak jsem dopadla zmalovaná jako marfuša :D Te´d už vím, že mám štětec o tvářenku jen lehce "pohladit" a pak ještě otřít o hřbet ruky. Pak je to akorát.

Už jsem slyšela dost názorů ve stylu - "tvářenka je moc zapečená, nejde nabrat, nebarví, nevydrží celý den" apod. Ale já nemám teda ani jeden z těch problémů. Vydrží mi celý den (a to ji nijak neupravuji) a s pigmentací nemám problém ani u jedné z mých B. tvářenek.


Jinak dnes slavím narozeniny. Už je mi 24 let, a ani se mi tomu nechce věřit, že už je mi tolik, a když se mě někdo zeptá, většinou odpovídám, že je mi 20. Však to stejně na mě nikdo nepozná, že kecám. 


7 komentářů:

  1. Taky bych to nepoznala :) Jsi moc pěkná.
    Ještě mě napadá, nevíš, jestli je to plošná akce, nebo jen v jednom konkrétním Douglasu? :) Jeslti má cenu tam letět.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak to nevím :( Ale v pátek budu v Brně a skočím do Douglasu, tak pak sem můžu napsat, jestli mají slevy i tam. To by pak mohlo být všude. a Děkuji :)

      Vymazat
  2. Krasne narozeniny.
    Tyhle se mi libi a uvazuji I o koupi.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Všechno nejlepší k narozeninám Eliško, hlavně ať se ve všem daří a jsi šťastná. Jinak tvářenky od Bourjois jsou krásné, vychytat je za tuhle cenu bylo vážně štěstí :)

    Zaměřeno na: Benefit + Giveaway

    OdpovědětVymazat
  4. ten je krásný :-).
    Zvu vás všechny do soutěžě, ve které můžete vyhrát den se společností YVES ROCHER, BLOGGERKAMI a přidat se k projektu SÁZEJME PRO PLANETU, díky kterému spolu zasadíme stromečky pro výrobu produktů značky YR a pro záchranu přírody :-)!

    OdpovědětVymazat
  5. Hezke narozeniny :) Me uz je 27 a doted poradne nechapu, jak se to stalo a furt ze zvyku rikam 25 :)))

    Me se ted podarilo ve sve prvni a dlouho jedine tvarence od Bourjois konecne prosudlat diru :D Mam ji uz aspon 7 let a podle me jeste tak dalsi 3 vydrzi. Uz aby dosla, rekla jsem si totiz, ze si podobnou barvu nekoupim do te doby, nez spotrebuju tuto. A uz chci novou :)

    Nový článek na blogu Small Everyday Joys - testování čtyř krémů na ruce

    OdpovědětVymazat
  6. 24 bych Ti taky neřekla :) Tak všechno nejlepší přeju :*
    Tvářenka vypadá moc pěkně

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!