pátek 27. března 2015

Be orange&sensational

Dnes v hlavní roli: (další) máslo od Astor a nová Sensational řasenka od Maybelline. Ale bude toho víc :)

Lesky moc nemusím, ale na jaro/léto si je občas na rty dávám. Jak jednou řekla Serena v Gossip Girl - rtěnka déle vydrží, ale s leskem je větší sranda. A to je pravda. Rty s leskem vypadají šťavnatěji. Lesk nějak nelepí (i když vlasy se mi na něj lepí v jednom kuse, ale to není problém toho lesku). Barva je oranžová, a krásně mi ladí s Astorkou a konturkou níže. Jo a sehnala jsem ho ve výprodeji v Rossmanu za 30,- Kč, no neber to.

Odstín Feeling feline - taková barva mi ve sbírce chyběla. Je výrazná, ale když si ji jen tak lehce naťupete na rty, je to hezky přirozená - červeno/oranžová barva. Výdrž je taky super, a myslím, že hovoří za vše už jen to, že je to moje čtvrtá Astor tužka.

Catrice Longlasting Lip pencil, waterproof 090 Reach the Peach
Tahle konturka na rty byla v Rossmanu ve slevě, asi za 19,- Kč, takže jsem si ji prostě musela koupit :D Je opravdu voděodolná (což celkem čučím), na rtech vydrží dlouho (já ji používám i samostatně). 
Lesk, Astor máslo, Konturka

A teď přejdeme k očím, konkrétně k řasence. Pokud mě už nějakou dobu sledujete, asi víte, že já svou dokonalou řasenku už našla. Ale proč nezkusit něco nového, že? Co si tak pamatuju, měla jsem už více řasenek od Maybelline, a vím, že některé jsem si koupila hodněkrát (třeba Falsies jsem měla minimálně třikrát). Proto jsem byla zvědavá, jaký je jejich nový "model", a to Lash Sensational. Má zahnutý kartáček (takové já mám ráda) a má vytvořit dlouhé a husté řasy, a taky by měl díky speciálním štětinkám dosáhnout na všechny řasy. Koupíte třeba na Krasa.cz - TADY - za 169,- Kč.

Jaký je tady můj názor? Řasenka je dobrá. Není úplně nejlepší (protože Clump Defy od MF umí řasy více pročesat), ale klidně bych ji zařadila na druhé místo v mé momentální oblíbenosti. Řasy prodlouží a pročeše (a dosáhne i na ty nejkratší řasy), nijak neopadává, neobtiskává se, dobře se mi nanáší a řasy neslepuje. Musím vám tedy říct - klidně ji zkuste, nejspíš nebudete litovat! A za tu cenu je opravdu skvělá.

Zkoušeli jste některé z těchto produktů?

Děkuji eshopu krasa.cz za poskytnutí řasenky k recenzi. Zbytek produktů je můj vlastní :)

8 komentářů:

  1. Od astoru maslicko vlastnim jen jedno, ale mam v planu rozsirit mou sbirku.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Ta část kartáčku s kratšími štětinkami se mi dost zamlouvá! :) takové řasenky mám moc ráda, takže na tuhle v drogerii kouknu :) Astor "máslíčka" jsem nevyzkoušela žádné, ale jestli budou někdy v akci tak bych se na ně i koukla :)

    OdpovědětVymazat
  3. Přesně tento odstín máslíčka od Astoru mám také a na léto je tento odstín jedním z těch nej. Jinak mám také tu novou řasenku od Maybelline. Zatím jsem ji nezkoušela, ale už se na ni moc těším a jsem zvědavá jak mi sedne :)

    Zaměřeno na: Benefit + Giveaway

    OdpovědětVymazat
  4. Feeling Feline vlastním už dosť dlho a som z tej farby stále rovnako unesená ako na začiatku :) Teraz na jar je úplne dokonalá, nosím ju najčastejšie. Lash Sensational som kupovala nedávno a musím povedať, že ja som veľmi spokojná, už dávno mi žiadna riasenka neurobila tak krásne riasy. Ale s riasenkami je to u každého inak :)

    OdpovědětVymazat
  5. Už se těším, až máslíčko v tom samém odstínu provětrám ven, v létě vypadá nejlépe :)

    OdpovědětVymazat
  6. Sluší Ti to :) produkty jsem nezkoušela

    OdpovědětVymazat
  7. Astorky mám snad krom jednoho odstínu všechny, jsem z nich vyslověně nadšená a to samé platí o téhle řasence! Nejlepší, co jsem kdy měla!

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!