čtvrtek 19. března 2015

100 odstínů na oči!

Nedávno se mi dostala do ruky tahle nádherná paletka se 100 stíny Awesome eyeshadow collection od Makeup Revolution London. Je to odstín Nudes and Smoked. A musím uznat, že jsem dlouho takovou paletku chtěla. Barevné odstíny totiž v mojí sbírce chyběly. Většinou se maluji neutrálními - zemitými stíny. Takže nuda. Teď si ale můžu hrát a zkoušet nové barvy. Balení je celé plastové - není to nic extra bytelného. Paletka ještě obsahuje zrcátko a pěnové aplikátory. 
V paletce najdete jak matné, tak třpytivější a metalické stíny. Koncept paletky je skvělý, protože polovinu tvoří neutrální odstíny, a druhou barevné. A taky tam najdete jak teplé, tak studené odstíny. Což se mi zdá super. Barevné líčení můžete neutrálně doladit.Co se týče pigmentace, to je různé. Některé jsou super pigmentované, některé moc ne a bude nutné je používá s bází (mě se osvědčila bílá jumbo tužka od NYX).

Paletku seženete třeba na eshopu parfémy Elnino.cz - TADY za 542,- Kč (jeden stín vás tedy vyjde v podstatě na 5 kč a to je super!).

Look 1. - Pink neutral

Tohle líčení očí mělo být klasiky neutrální, trochu rozjasněné a zvláštní. Byl to můj první look, který jsem s touhle paletkou vytvořila a nechtěla jsem žádnou divočinu. 
Použila jsem hnědou do záhybu, na pohyblivé víčko zářivou růžovou (která se v kombinaci s hnědou tváří trochu jinak - do zlata) a na spodní linku jsem si dala zářivou růžovou barvu. Ta bohužel není zas tak moc pigmentovaná, ale za to jsem ráda, jinak by to asi moc křičelo.

Look 2. - Sweet purple
Tohle líčení budu asi "praktikovat" častěji, protože se mi moc líbí. Fialová barva je úžasná pro zelenoočky. Zelená se totiž krásně zvýrazní. Použila jsem zvláštní fialový stín, který má modré odlesky, a pro neutrální barvu jsem do záhybu oka dala teplejší hnědou. I když je fialová barva studená, a hnědá zase teplejší, krásně to spolu funguje. Co myslíte?

Tohle rozhodně není poslední příspěvek o téhle paletce. Mám v plánu zkoušet další odstíny, hlavně ty barevné. Takže brzy se můžete těšit na další líčení!

7 komentářů:

  1. Obe liceni vypadaji skvele.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Super paletka, rozhodně o ní budu uvažovat, žádnou takhle velkou nemám a se stíny od Makeup Revolution jsem jinak moc spokojená, takže bych určitě nešlápla vedle :)

    Vůně Essence + Giveaway

    OdpovědětVymazat
  3. Super paletka. Sweet purple vypadá moc hezky.

    Zvu tě na moji giveaway

    OdpovědětVymazat
  4. Paletka vypadá celkem fajn. Já jsem si v poslední době oblíbila matné paletky od MAKEUP REVOLUTION LONDON :)

    Monča

    OdpovědětVymazat
  5. Růžové líčení moc nemusím, ale Sweet purple look vypadá dost dobře!
    Takovou paletku sháním pro své domácí využití, abych se zbavila X očních stínů v kosmetické tašce :D

    Díky za tip :) :) :)

    INKA the BLOGGER

    OdpovědětVymazat
  6. Paletka vypada opravdu skvele, koncepce stinu se mi moc libi a tvoje liceni s nimi taky :-)

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!