středa 7. ledna 2015

"Romantic Smoked" na oči a "Plump it" na pusu

Nedávno se mi dostala do ruky paletka 12 stínů od Makeup Revolution s názvem Romantic Smoked. Nejprve mě překvapilo, jak je paletka obrovská (například v porovnání s paletkou od MUA). Obal je celý plastový, což mě nějak nevadí, a paletka obsahuje 12 stínů, z toho je 6 s perletí a 6 matných.

Perleťové stíny nemám úplně v lásce, proto mě zajímaly hlavně ty matné. A světě div se! Pigmentace je skvělá! A to je na matňáky co říct (asi to všeobecně znáte - matné stíny mají vždycky trochu problém s pigmentací). A  nepráší! Což se třeba o MUA paletce říct nedá. 

Co se týče barev, najdete tady ideálku na nude líčení, ale i na nějakou divočinu. Já nejčastěji využívám z matných béžový (ten je v paletce poslední), pak narůžovělý a hnědozelený. Z perleťových ten nejsvětlejší, pro rozjasnění oka.
Paletku seženete třeba na Parfémy El-nino.cz, za 204,- Kč.

A když už jsem u těch recenzí, tady je jedna novinka. Astor uvedl na trhu pár nových odstínu svých Lip butter. No a klasiky, jsem podlehla. Sáhla jsem asi po nejtmavším odstínů - 019 Plump it. Barva se těžko popisuje, je to něco mezi tmavě bordó a švestkovou. Odstín mě moc zaujal a poslední dny ho nosím skoro pořád. I když na mě lidi divně koukají. Je to přece jenom tmavý a výrazný odstín. A víte co? Vydrží neskutečně dlouho. A jde blbě dolů. Vydržel mi na puse celých 5 hodin, a to jsem ho ani jednou nepřetřela. A normálně jsem jedla i pila. Celkem se tomu divím, asi je to zázrak. Co dodat, mohu vám ho jen a jen doporučit. Seženete třeba v Rossmanu za 169,- Kč.

Tak co, braly byste paletku Romantic Smoked? Nebo tmavou Astorku? Nebo obojí?

Děkuji eshopu parfemy-elnino.cz za poslkytnutí paletky k recenzi.

7 komentářů:

  1. Krásne líčenie, naozaj sa ti podarilo :) A Lipcolor butter si pôjdem čo najskôr kúpiť. Ďakujem za skvelý tip :o) A paletky by som chcela najradšej obe :D

    OdpovědětVymazat
  2. Přidávám se ke chvále líčení, je parádní! :-) A když si mám vybrat, volím určitě Lipcolor Butter od Astoru, sama ho mám ve dvou odstínech. Na značku Makeup Revolution začínám být zlehka alergická, už je jí všude moc. :-(

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkný odstín nového Astoru. Sluší Ti.

    OdpovědětVymazat
  4. Moc Ti to sluší :) Ten odstín lip butteru vypadá skvěle!

    OdpovědětVymazat
  5. Lip butter vypadá dobře, od těhle balzámových pastelek bych opravdu nečekala takovou výdrž, to je super. Jen škoda toho odstínu, asi by mi neslušel. (Takovou tu temně červenou a la barva těžkého, silného vína mám ráda a nosit ji můžu, sedí mi, ale švestkovou si naopak představuju jako studeně namodralou.)

    OdpovědětVymazat
  6. Lip butter bych si chtěla taky pořídit a tenhle odstín vypadá fakt skvěle! :)

    OdpovědětVymazat
  7. nádherný odstín :-)
    Zvu vás všechny na mou Giveaway o voňavé ceny :-)

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!