pátek 16. ledna 2015

Potíte se? Zkuste tohle!

 
Nedávno jsem testovala Perspi-Guard Antiperspirant.Tuhle věc jsem testovala asi 3 měsíce. A můžu říct, že rozhodně funguje. Používá se 1-2x týdně, a to tak, že si před spaním nastříkáte na místa, kde se nejvíc potíte. Já ho zkoušela do podpaží. V době kdy jsem ho používala jsem ani jednou nepoužila deodorant, protože už to není třeba (ale používat je můžete klidně dále). Účinky antiperspirantu vydrží týden, pak je třeba proces opakovat. 

Některé deodoranty a antiperspiranty mi zanechávají skvrny na oblečení. Zvlášť na bílém oblečení. A to vždycky používám takové produkty, které nemají skvrny dělat. No, asi se nějak blbě potím, ale půlku svých bílých triček můžu vyhodit, protože ty skvrny ničím nevyperu. S Perspi-Guardem se vám nestane, že by se vám vytvořily fleky. Protože se vůbec nepotíte, má to tedy velký klad - nezničí se vám trička a vy nesmrdíte.

Na obrázku máte i složení. Asi to není nic extra super přírodního, ale nejsem žádný chemik a nějak tomu nerozumím. Můžete mi v komentářích napsat, jestli je v tom něco špatného.
Je ho 50 ml a stojí cca 350 ,- Kč. Je v celkem dost peněz, ale když si napočítáte, že v době jeho používání nemusíte používat jiný antiperspirant, a vydrží vám minimálně půl roku.
Více na http://proti-poceni.cz/perspi-gurad-antiperspirant.html.

Děkuji PR proti-poceni.cz za poskytnutí produktu k recenzi.

4 komentáře:

  1. Ja myslim, ze ty tricka nenici pot, ale spis ty deodoranty :(

    OdpovědětVymazat
  2. Ja mám veľmi dobrú skúsenosť s Fenjal roll-on deodorantom. Vôbec sa po ňom nepotím (a to chodím aj cvičiť), pekne vonia a neničí oblečenie. Dávam si ho večer po sprche a na druhý deň ráno. Je to jediná vec, ktorá mi zaberá:)

    OdpovědětVymazat
  3. Tato věc mě velmi zaujala, taky mám problém s flekami na bílých tričkách a proto je nerada nosím :(

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to vypadá opravdu moc dobře, myslím, že za tu cenu je to fajn, zvlášť když ještě vydrží tak dlouho :)

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!