úterý 23. prosince 2014

Vánoce

Zítra už se můžeme všichni těšit na vánoční pohodu, skvělou večeři a rozbalování dárků. Já osobně nakupuji dárky už od září, pěkně postupně a už zhruba měsíc mám vše i zabaleno. Takže nemám žádné vánoční stresy :)

Vánoce vždy slavím s rodinou, mám dva malé sourozence (ségra 7 let, brácha 2 roky), takže jsou to takové ty pravé Vánoce s čekáním na Ježíška (i když sestra už nevěří), zpíváme koledy, pouštíme lodičky, krájíme jablka. No prostě taková klasika, co mě baví. Stromeček zdobíme až dnes, u nás v rodině vždycky zdobí "děti", takže já a sourozenci. 

Jelikož už přes Vánoce ani svátky nebudu na blog přispívat, chci vám popřát krásně Vánoce, spoustu dárečků a mějte se prostě krásně. Mám připravenou dost nových recenzí, takže se pak máte na co těšit. 




8 komentářů:

  1. My taky zpíváme koledy :) Moc pěkná fotka, přeju Ti krásné Vánoce
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Já dárky taky začínám nakupovat vždycky už se začátkem školy v září, pak se nemusím stresovat, že pro někoho dárky nemám a vybírat je ve spěchu na poslední chvíli.
    Přeji Ti krásné Vánoce! :)
    http://chickflickcherry.blogspot.cz/2014/12/vanocni-opi-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  3. Tobě také krásné Vánoce a Nový rok! :))

    OdpovědětVymazat
  4. Veselé Vánoce i tobě. Na fotce ti to moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  5. Take ti preji pekne Vanoce.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné Vánoce! :))

    A u nás doma je to taky tradiční se vším všudy, přestože je mi 23 a sestře 21, skoro všechno (až na to, že víme jak je to s Ježíškem:D) je jako když jsme byly malé :)

    OdpovědětVymazat
  7. I like this blog. Thank you for sharing this information.

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!