pátek 3. října 2014

Spolupráce s www.babybaby.cz

Eshop www.babybaby.cz asi mnohé z vás znají. Seženete tam nejen věci pro děti, ale i kosmetiku. Hlavně Catrice a Essence, a tyhle značky se v některých městech těžko shání. Dále vede značka Sebamed, která mě osobně celkem zaujala, a pak třeba Ecotools. Eshop jako takový je velice přehledný, dobře v něm najdete to, co chcete.
Ecotools - Full eye shadow brush - cca 150,- Kč ZDE
Tenhle štětec je jedním slovem "boží". Opravdu se nebojím ho vychválit až do nebes, protože si to fakt zaslouží a pro mě je to "objev roku" v kategorii štětce. A říkám všem - kupte si ho - nebudete litovat.
A proč je vlastně tak super/boží/skvělý/úžasný? Protože je super měkoučký, tělo je z bambusu, a hlavně to využití! S tím si uděláte celé kouřové líčení a bude vám na to stačit pouze tenhle jeden štětec. Třeba základní stín s ním nanášejte "na plocho", když budete držet štětec kolmo, tak si v klídku vystínujete záhyb oka, a když si štětec trochu pootočíte, klidně si vše můžete "rozblendit". Bohužel to neumím jinak vysvětlit, ale brzy (snad) bude video, kde štětec používám, a nebo mám ještě nápad natočit spešl video právě abych vám ukázala jak s ním pracovat.
A abyste si nemysleli, že jsem blázen, schválně si na něj vyhledejte recenze. Já jich četla už dost, a všude tuhle štětku na oči chválí. Takže na tom něco bude.
Od Ecotools mě ještě zaujaly jejich sady štětečků - třeba TENHLE, který obsahuje 5 štětců na oční stíny.

Toto mě dost zaujalo. Nikdy jsem nic podobného neviděla :D Nebojte, ze sprcháče se opravdu nenachladíte. Je to zdravotní sprchový gel, který obsahuje přírodní látky, třeba eukalyptový olej, a pomáhá při nachlazení. Sice zrovna nachlazená nejsem (ale to brzy přijde), ale párkrát jsem ho zkoušela. Voní šíleně mentolově, já jsem měla pocit, že se umývám mentolovým bonbónem. Dost ta vůně leze do nosu, ale to je dobře, protože když budete mít ucpaný nos, tak tohle vám s tím dost pomůže. Gel nevysušuje, je na pokožce příjemný, takže si myslím, že to bude super věc, až přijdou podzimní rýmičky a chřipečky.

Sebamed - Mycí emulze na obličej a tělo s olivovým olejem
Tuto věc jsem měla kdysi ve vzorku (z nějakého Ladyboxu). A nebyl vůbec špatný. Mycí emulze se dá použít jak na tělo, tak na obličej. Já ho využívám právě na obličej, a to při ranním čistění pleti. Umyju si s ním obličej, pak pokračuju krémem, či bází a pak makeupem. Moc nepění, ale to mě osobně vůbec nevadí. Pleť po něm není nijak napnutá, ale je vláčná. Jediné co mi trochu vadí, je divná vůně. Taková kombinace lékárenské kosmetiky a krémů mojí babičky. Je to zřejmě tím olivovým olejem. Rozhodně to ale není věc k zahození, funguje jak má a dokonce se mi zredukoval počet černých teček na nose.
Jo a abych nezapomněla, je vhodný hlavně pro normální až mastnou pleť. Já mám smíšenou, takže do této kategorie zapadám.
Od Sebamed ještě testuji tyhle miniaturky. Nevím, jestli je otestuju všechny (a některé na fotce ani nejsou), některé se pro můj typ pleti nehodí, takže třeba vám udělám nějakou soutěž.

Nakonec jsem ještě (jako další blogerky) dostala taštičku plnou novinek od Essence. O některých bude již brzy recenze, a na obrázku nejsou všechny produkty. Některé asi rozdám vám, mým drahým čtenářkám.

3 komentáře:

Díky za komentář!