neděle 5. října 2014

Outfit & Makeup týdne

Ahoj! Dlouho tady nebyl příspěvek o outfitech a makeupech. V brzké době se máte na blogu na co těšit. Mám připraveno spoustu recenzí, snad bude i nějaké ta soutěž a taky jedno velké překvapení. Tak buďte zvědaví, a mějte pěkný zbytek víkendu!

Dá se říct, že tohle je můj "signature makeup look". Líčím se tak často, zvlášť do školy. Na oči totiž používám pouze jeden stín (milovaný 35 Essence Party all night), takže je vše raz dva hotovo. A tento outfit jsem si teď hodně oblíbila. Na béžovou a zlatou jsem nikdy nebyla, ale změna je život :)
Top - Vero moda (sekáč)
Svetr - Mango
Boty - John Garfield
Úplně stejný makeup, jako na první fotce :) 

Svetr - Mago
Top - ??? bohužel nevím
Doplňky - New Yorker
Tričko - Orsay
Kabelka - F&F
Sako - Forever 21
Džíny - Tosphop (sekáč)
Boty - Humanic
Podobné outfity nosím asi nejčastěji. Džíny, podpatky, tričko a sako. V tom se cítím prostě svá. Jo, a ty džíny jsem našla celkem náhodou v jednom secondhandu. Sháněla sem džíny po "normálních" obchodech typu H&M, F&F, Orsay apod., ale žádné mi neseděly. No  a pak jsem náhodou narazila na tyhle, sedí mi tak akorát a hlavně mě stály celých 50,- Kč. Což si myslím, že za džíny je to opravdu luxusní cena. Jo a jsou značky Topshop.
Poslední outift a makeup byl pro takovou lepší příležitost. Šla jsem do divadla, na Rusalku. Bylo to skvělé představení, já mám obecně divadlo hodně ráda, a vždycky si to užívám. Outfit teda vypadal trochu líp "na živo", než tady na fotkách. Zvolila jsem obyčejné černé šaty (nečekaně jsou ze sekáče a stály asi 60,- Kč). K tomu jsem zvolila svetřík (taky sekáč - 80,- Kč), jednoduchý stříbrný pásek a černé lakované boty. Myslím, že takový otufit do divadla je adekvátní. Nejsem příznivcem krátkých minišatů a  odhalených ramen. Do divadla se to podle mě proste nehodí.
Co se týká makeupu, ten se mi (podle mě) povedl. Zvolila jsem světle růžové rty a výrazné oči. Ty jsem stínovala hnědým a černým stínem. Měli byste zájem třeba o tutoriál takového líčení? Ono to není vůbec těžké, a je to i celkem rychlé.
Přeju hezký zbytek víkendu!

5 komentářů:

  1. Všechny outfity vypadají nádherně! :))) Jinak líčení vypadá skvěle :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělé outfity, s těma navlněnýma vlasama Ti to fakt sekne!
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  3. Místo svetříku bych jen oblékla sako. Ač je hezký, ale přece jen bych se do divadla oblékla ještě formálněji. Taky tam podle mě nemají co pohledávat půlky lezoucí z minišatů, výstřihy až na břicho, odhalená ramena atd., v tom s tebou úplně souhlasím.

    OdpovědětVymazat
  4. Mně se nejvíc líbí první a poslední outfit, i když bych ho nosila do práce :) Máš nádherné obočí :)

    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
  5. Máš perfektní make up,určitě bych byla ráda za tutoriál:)

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!