úterý 14. října 2014

Lakování s Bourjois a megazklamání

Dostala jsem k testování tyhle krásné laky od Bourjois. Jejich barvy mě dost potěšily (rudá se hodí vždycky, a nude barva taky!). Bohužel mi mé nadšení dlouho nevydrželo.
Kolekce So laque glossy má vydržet 10 dní, a v celé kolekci jsou krásné pastelové barvy.

Laky mě zklamaly. A to dost. Zaprvné se musí dát minimálně dvě vrstvy, aby barva vypadala dobře, a zadruhé mi na mých nehtech vydrží max. 2 dny. A to slibují držet 10. Tak nevím. Barvy jsou hezké, pastelové. Opravdu dělají "glossy efekt", a když si na ně dám ještě Top Coat s gelovým efektem vypadají fakt dost dobře. Ale s tou výdrží je do děs. I když nic rukama nedělám, vydrží mi max. ty dva dny bez olupování. Jediné plus těchto laků jsou jejich štětečky, ty mi dokonale vyhovují.
A co z toho všeho vyplývá? Že bych si sama asi žádný lak od Bourjois nekoupila. Za ty peníze je to pro mě zbytečná investice. Budu ráda, pokud mi napíšete vaše zkušenosti s těmito laky. Já totiž všeobecně nemám nehty v nejlepším stavu, ale některé laky mi klidně vydrží i celý týden.
Cena těchto laků se pohybuje okolo 200,- Kč a je pro mě nepředstavitelné, že bych za všechny tyhle laky dala dohromady skoro osm stovek. 
11 Indispen-sable - béžový-nude odstín
Hlava mi to nebere, že laky od Bourjois mi prostě nesedí. Dala jsem jeden odstín na vyzkoušení kamarádce. Taky ji lak vydržel dva dny a pak se olupoval jak divý. Takže to není jen můj "problém", že mi laky nesedí.
15 Peace and mauve - světlá lila barva
14 Pamplerousse - svěží oranžová
24 Rouge escarpin
Tenhle červený je z kolekce So Laque Ultra Shine. Ten teda už nemá vydržet 10 dní, ale "jen 7". No a samozřejmě, že moje nehty s Bourjois laky prostě nechtějí spolupracovat, a vydržel mi pouze 1 celý den. Koukala jsem se i na recenze, některé slečny psaly, že je to nejlepší lak, co kdy zkusily.
Co vy a Bourjoist laky? Máte podobné zkušenosti? Nebo jejich laky milujete? Za mě je to jedno velké NE! Naštěstí od Bourjois miluju jejich tvářenky a spoustu dalších produktů, no, ale laky u mě skončily :)

Děkuji PR Bourjois za poskytnutí produktů k recenzi.

12 komentářů:

  1. Hi. I recommend you to nail conditioner JOKO 3w1 : http://www.wlosymuszabycdlugie.blogspot.com/2014/10/joko-odzywka-do-paznokci-3w1-czyli.html

    and cooperation to this website: http://www.wlosymuszabycdlugie.blogspot.com/2014/10/paznokcie-holograficzne-flip-flop-i.html

    They have beautiful nail polish ;)

    OdpovědětVymazat
  2. No rozhodně bych teda za takovou cenu si lak nekoupila :))) Škoda, protože ten nude lak vypadá parádně :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Měla jsem od nich lak z jiné řady a vydržel mi s nadlakem opravdu celý týden.

    OdpovědětVymazat
  4. Já prostě nedám dopustit na Miss sporty laky, které rychle schnou a držej...ale tyhle vypadají moc pěkně...
    Just Be Yourself

    OdpovědětVymazat
  5. já mám ráda miss sporty laky, jejich laky na franc. manikúru jsou dokonalé. tyto jsem nikdy nezkoušela
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  6. První 2 barvy se mi líbí nejvíc :). Já mám doma 1 lak od Bourjois, co byl jednou dárek v časopisu a je super
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  7. Maximum, do čeho jsem ochotná v lacích investovat je Essence. (Miss sporty jsou taky fajn, ale nějak mi přijde, že Essence má trochu lepší výběr odstínů, holt je asi znát, že věkem cílovka Miss sporty přece jen už nejsem, není mi náct. :-) Dokonce i ten jejich proslulý topcoat mi nedržel, čili do laků na nehty odmítám investovat. Ale je to vina mých nehtů, když mi lak s nadlakem vydrží bez poškození dva dny, tak je to úspěch.

    OdpovědětVymazat
  8. Bohužel ani odstíny se mi moc nelíbí, připadají mi docela obyčejné. A design lahviček taky nic moc :(

    OdpovědětVymazat
  9. Mám 3 kousky a výdrž mohu POTVRDIT.

    Musíš lak správně naaplikovat - 2x base coat, 2x color coat, 1x top coat ... a zalakovávat špičku. 10 dní bez problému ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to nevím, že by tyhle laky měli nějakou speciální aplikaci. A dávám si vždycky základní lak, pak dvě vrstvy normálního (barevného) laku a na to ještě top coat (dvě vrstvy základního jsem si v životě nedávala). A prostě TYHLE laky vydrží tak den, dva a jiné klidně týden. Tak nevím, co je špatně, ale aplikací to opravdu nebude.. :)

      Vymazat
    2. Speciální ne .. správně by se to tak mělo dělat =) Něco o tom najdeš na Mikrosvět by Ellen =)

      Ale hodně laků mě takto překvapilo ... dřív mi taky nedržely ... ale co dávám bázi od Sparitual, pak lak jakýkoliv a na to top coat od Sally Hansen (Insta-Dri) tak výdrž je oproti předešlým aplikacím minimálně dvojnásobná. S tím že myju nádobí, uklízím doma atd. =)

      Vymazat
    3. Pět vrstev? Jsem vždycky měla dojem, že čím víc vrstev dám, tím horší to je, protože pak už se to neoprýskává, ale po kusech vyloženě loupe, maximum jsou tak tři (dvě vrstvy barevného, protože spousta laků holt v první vrstvě nekryje a pruhuje a s tím nic moc nenaděláte a nadlak, protože ten opravdu i v mém případě zabrání tomu, aby mi špičky odprýskaly ještě týž den, většinou to tak den dva vydrží). Možná ještě v určitých případech podlak, asi to někdy cosi do sebe má, osobně ho nepoužívám. Lak vyžadující pět vrstev (to musí šíleně dlouho prosychat, ne? taky si lakujete občas narychlo večer před spaním, protože jste na to přes den neměly čas?) a speciální způsob aplikace mi stejně přijde jako úplně k ničemu. To je prostě voser, když nemůžu kosmetiku použít tak, jak jsem zvyklá nebo jak to hlásá moje intuice podle toho, co to je. :-)

      Vymazat

Díky za komentář!