neděle 12. října 2014

Essence novinky

Dlouhotrvající rtěnka - odstín 14 Adorable matt! - cena 69,90,-
Červené rtěnky moc nemusím. Sice mám doma pár kousků, ale nosím je opravdu dost sporadicky (řekněme tak dvakrát do roka). Tato mě ale dost zaujala, a to jak odstínem, tak matným finišem. Vypadá to opravdu dobře, ale jak je známo, vše matné trochu sušší, takže je potřeba dát pod ni balzám. Vydrží na rtech docela dlouho, a přežije i pití a jídlo (aspoň ty dvě-tři hodiny mi prostě v klidu drží).
Za mě můžu říct, že mě rtěnka příjemně potěšila, a za tu cenu je to super produkt. Mají i matnou nude barvu, a na tu se určitě půjdu kouknout (jmenuje se 11 Nude love).
Konturovací tužka - 14 Femme Fatale 
Upřímně, konturovací tužky asi neumím testovat. Nepoznám mezi nimi žádný rozdíl. Tužka je měkká, pěkně se s ní dají vykreslit rty a rtěnka se pak nerozmazává. Takže na tužku nemám nějaká názor ve stylu - je dobrá/špatná.


Tvářenka Silky Touch - odstín 80 Autumn peach - cena 74,90,-
Tvářenky Silky Touch jsou za tu cenu skvělé, mám doma už jeden kousek (odstín Adorable, recenze ZDE), a jsem opravdu spokojená. K mému podivu, je tento odstín velice podobný mojí nové tvářence od Bourjois Healty Mix. Však se sami podívejte na fotku. Tohle je opravdu příjemná alternativa Bourjois. Ale samozřejmě vám nevydrží tak dlouho (myslím tím jako celý produkt). A co se týče výdrže na obličeji, Bourjois taky vede, Essence se mi trošku ztrácí, ale i tak vydrží půl dne (a Bourjois celý den).
Jak je asi patrné z fotky, Bourjois je matn odstín, který je čistě oranžový, a Essence je na první pohled více tmavší, korálová a obsahuje trochu třpytek. Na tvářích vytváří hezký, zdravý a přirozený look. Jediné mínus možná je, že trochu práší, ale mě osobně to teda nevadí.

Oční stíny 3D - 07 Irrestisible fullmoon flash 
Tyhle stíny mě taky mile překvapily. Jsou celkem dobře pigmentované a barvy nevypadají vůbec špatně. Dají se aplikovat jak na sucho, tak na mokro. Odstín 07 obsahuje stříbrnou a hnědošedou barvu. Dobře se s nimi pracuje a kupodivu ani moc nepráší. Jinak přímo "v akci" je můžete vidět (ostatně jako všechny tyto produkty) v mém videu Red Lips.

Vše "v akci"

Co říkáte na novinky od Essence? Máte něco, uvažujete, že si něco pořídíte? Mě tyhle věci opravdu příjemně překvapily. 

10 komentářů:

  1. Škoda, že nenosíš červené rtěnky častěji, tahle ti moc sluší :)! Já většinou Essence stojany obcházím obloukem, málokdy si něco koupím. Mám ráda jen ten odlakovač a ty vánoční krémy na ruce. Tady mě ale docela zaujaly ty stíny, ikdyž ta "zlatá" vypadá na ruce úplně jinak, než v balení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nepodařilo se mi to dobře vyfotit :) Ta barva je opravdu taková stříbrno-bílá :)

      Vymazat
  2. Ta rtěnka je úžasná! Tuhle jsem si ji koupila a byla jsem překvapená :)

    thrillofme.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. já si pořídila tu novou řasenku, líbila se mi i rtěnka, ale přišla mi hodně podobná jako jedna matná, co mám doma od rimmelu (kate).. myslím, že 107
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná je to světlem, ale 107 mi připadá temnější a vínovější, tohle je spíš klasicky červená. Asi mě ten produkt i tak moc nezajímá, matné rtěnky mám ráda, ale Rimmelky mi přijdou lepší, rozhodně déle vydrží. Essence kosmetiku obecně obcházím docela velkým obloukem, kupuju si akorát laky na nehty, protože odstín Sweet as candy je pro mě dokonalá tělovka použitelná jak v zimě, tak v létě k opáleným rukám i když nehty nemám zrovna v kondici a musím mít krátké. :-)

      Vymazat
  4. Všechno vypadá dobře :) Nejvíc mě asi zaujala tvářenka :)
    SVĚT KOSMETIKY

    OdpovědětVymazat
  5. Rtěnka a ty stíny vypadají úžasně :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Novinky se mi líbí, ta tvářenka hodně :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  7. Vše ti perfektně sluší, hlavně teda rtěnka, ta ti fakt pasuje! Já tužky na rty také moc nepoužívám, každopádně tato je určitě dobrá, už jen proto, jak je krásně krémová a měkká, mám pár dražších a jsou na prd:o/

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!