středa 22. října 2014

Bourjois mišmaš

Bourjois odličovací ubrousky mám ráda. Už jen proto, že skoro všechny odličovací ubrousky já můžu. Odlíčení mi to celkem zrychlí a usnadní. Dají se používat i na oči (ale to se obecně moc nedoporučuje). Já si klasicky odlíčím nejdříve oči odličovačem z Yves Rocher, pak přicházejí na řadu tyhle ubrousky, kterým si smažu celkem dost makeupu a nakonec vždycky doodlíčím micelárkou nebo odličovacím gelem a mám hotovo. Pokud ale nepoužíváte žádné dlouhodržící makeupy, bude vám na celé odlíčení stačit klidně i jeden tento ubrousek :) V balení je jich 25 ks a stojí 99,- Kč.  KOUPILA BYCH k rychlému odlíčení jsou skvělé! Nebo taky na cesty.

Deodorant Invisible. Kdysi jsem měla od Bourjois deodorant, ovšem ve stříkací formě. A myslím, že byl taky invisible a neměl dělat skvrny na oblečení. Tenhle taky skvrny nedělá. A ani se s ním moc nepotím. Jediné, co bych vytkla je taková příliš mokrá konzistence. Nevím, jak to přesně vysvětlit, ale po aplikaci mám proste vlhké podpaží - chvíli to trvá, než se deodorant vstřebá. Cena je 80,- Kč.  NEKOUPILA BYCH mám raději trošku "tužší" konzistenci, nebo sprej

Hydrate me! Hydratující sprchový gel Hydrate me! opravdu hydratuje (to je teda informace, co?). Velmi příjemně a svěže voní. Třeba pro ranní sprchu, kdy potřebujete osvěžit a probudit je fajn. Ale nějak extra moc mě nenadchl. Už jsem měla i lepší Bourjois sprcháče (ale hledala jsem, a ty moje oblíbené už se neprodávají). Takže-nenadchne, ani neurazí. Cena je 66,- Kč.  KOUPILA BYCH není špatný, ale gely využívám spíše v létě, na podzim mám raději krémové sprcháče

Já a tužky na oči, to nejde moc dohromady. Kdysi jsem si s nimi malovala linky v jednom kuse, ale nějak mě to přešlo. Tyhle, z řady Clubbing, jsou všechny voděodolné. Jedna je klasicky černá, druhá metalická tmavě hnědá a poslední vyřvaná růžová. Jo, s černou se dá pracovat, stačí ji pak rozblendit a kus kouřového líčení je hotovo. S hnědou si udělám hezkou linku. Ale s růžovou pracovat fakt neumím. Dokážu si představit akorát tak Lucku z Get the look, jak s tímhle vytvoří zajímavé líčení. Já ale ne, takže tužku asi odkládám na dno šuplíku. Cena je 189,- Kč.   NEKOUPILA BYCH tužky moc nevyužívám
Test voděodolnosti - je pravda, že vodou jsem to chvíli "šudlala", jak vidíte, něco se z barev ztratilo, ale není to tak hrozné.
Máte zkušenost s některým z těchto produktů? Co na ně říkáte? A jak byste případně používali sytě růžovou tužku?

9 komentářů:

  1. ta růžová má skvělou barvu..používala bych ji na celé rty..nejde to? terez

    OdpovědětVymazat
  2. Pekný článok :)

    http://novybloggg.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem měla od Bourjois sprchový gel + gel i na holení a super, byla jsem spokojená :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  4. Bourjois mám taky moc ráda, odličovací ubrousky jsem ještě nezkoušela, budu si je muset teda pořídit. protože jsem ubrouskům tento měsíc celkem propadla :) Jinak s tím antiperspirantem souhlasím, je hodně mokrý a není to moc příjemné. Pokud jde o sprcháč, tak mě se líbí moc. Vůně je skvělá a pokud jde o hydrataci, tak ta je opravdu znatelná :)

    Realash Giveaway ♥

    OdpovědětVymazat
  5. Taky bych ráda něco vyzkoušela :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Já má od Bourjois micelárku a tekuté linky a s obojím jsem maximálně spokojená :)

    http://kiss-beauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Taky mě napadlo, že na rtech by ti ta růžová tužka mohla slušet :) Odstín vypadá moc dobře, mně se líbí.

    OdpovědětVymazat
  8. Chtěla jsem se zeptat...trošku mimo téma, ale psala jsi, že máš rtěnku Bourjois Velvet v odstínu 07... nevíš, jestli se dá normalně v parfumerkách koupit? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V Douglasu ho mají určitě a pak myslím v Marionnaud...? Ale Douglas je jistota, mají tam stojan s Boujois a "velvetky" tam mají :)

      Vymazat

Díky za komentář!