středa 21. května 2014

Moje stíny

Nedávno jsem objevila jednu neznámou českou značku kosmetiky - Moje. Nemají žádné reklamy, takže se o jejích výrobcích nikde moc nedozvíte. Tak aspoň, že máme ty blogy a recenze, že?

Mě zaujaly jejich tria očních stínů. Stojí 49,90,- Kč, což je velmi hezká cena. Většina těch stínů je třpytivá, ovšem mají i jedno trio úplně matné. Rozhodně půjdu omrknout i další odstíny, protože v drogérce, kde jsem kupovala tohle, jich měli jen pár. 
S dostupností je to horší, celý seznam prodejem najdete na jejich stránkách. Většinou je značka dostupná v takových těch malých drogérkách.
Tyhle stíny, číslo 6 se skládají ze světle růžového, zlatého/bronzového a cihlového stínů. Na moje stínování očí mi krásně postačí tyhle tři odstíny, se kterými se vám podaří jak jemnější denní, tak tmavší večerní líčení. Já osobně používám pod stíny podklad, a to bílou tužku od NYX, o které už byla na blogu řeč. Stíny na ní hezky vyniknou. 
Moc nepráší (třeba stíny z paletky Undressed od MUA práší o dost více), a ani nějak nemizí. Takže za tu cenu bych řekla, že je to opravdu dosti povedené.

Celý sortiment této značky najdete na jejich stránkách - http://www.kosmetikamoje.cz/. Mají řasenka, stíny, pudr, tvářenku, několik tužek na oči, laky na nehty a balzámy na rty.
Fotky, jak známo "žerou" barvy, ale aspoň pro ukázku - na pohyblivé víčko jsem použila zlatý stín, do oblouku jsem stínovala s tím cihlovým a pod obočí a do koutku jsem použila růžový.
Znáte tuto kosmetiku?

5 komentářů:

  1. Škoda, že není zrovna v mém městě, protože tyto stíny mě hned zaujaly :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Mám brusinkový balzám na rty a je úžasnej! :)
    Kriss

    OdpovědětVymazat
  3. O téhle kosmetice jsem četla (jak jsi už napsala) na blozích a na internetu jsem ji párkrát viděla a dost mě láká - hlavně proto, že je česká. Prodejna je ale kus ode mě, takže musím počkat, až pojedu do školy a odpoledne bude čas :D

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji za tip, jsou to krásné barvy, ráda vyzkouším!

    OdpovědětVymazat
  5. vůůůbec jsem o ní nikdy neslyšela, až na tuhle značku narazím, určitě vyzkouším :-)

    Le Poisson - Lifestyle/Beauty blog

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!