čtvrtek 10. dubna 2014

Jak být krásnější s Dermacolem

Dnešní příspěvek bude o mých dojmech ze dvou výrobků, které jsem dostala k recenzi z krasa.cz. Pokud produkty od Dermacolu trošku znáte, asi víte, že řada Enja je určena ke zpevnění či zeštíhlení. Musím se ale přiznat, že ani jeden produkt nepoužívám úplně pravidelně, protože je mám v Ostravě a často jezdím na víkendy pryč a tyto dva fialové věci s sebou nevozím. Takže to jsou spíš takové první a druhé dojmy.


První věc je Dermacol Enja zpevňující tělový olej (za 170,- Kč)
Nikdy předtím jsem žádný tělový olej nezkoušela. Ale protože je moje pleť celkem vysušená (většinou těsně po tom, co skončí zima, a pak v létě), jsem moc ráda že jsem mohla testovat právě olej. Olej se může aplikovat jak na suchou, tak na vlhkou kůži. Já ho dávám na trošku navlhčenou kůži, hned po sprchování. Olej se celkem rychle vstřebá (dejme tomu, tak do 5 minut se můžete s klidným srdcem obléknout), a mám po něm příjemně hladkou kůži. Dle oficiálního popisu umí:
  • zvýšit pružnost pokožky a také pokožku zpevnit (upřímně, po aplikaci mám pár hodin pocit, že je kůže pevnější. Ale jak jsem už uvedla, nepoužívám to úplně pravidelně, takže žádný dlouhodobý účinek se nedostavil. Ale zase nemám kůži natolik povadlou, aby to byla hlavní podmínka "skvělosti" tohoto produktu).
  • podporovat regeneraci pokožky a zklidňovat (k tomuhle bodu nemám připomínky. taky souhlasím. V současné době mě trápí na různých místech těla nějaká vyrážka, a tento olej je na tyto podrážděná místa "hodný").
  • zabraňovat předčasnému stárnutí (to vám nepovím, ve 23 letech je moje kůže ještě hezká)
  • zanechat pokožku krásně hebkou, vyhlazenou a vláčnou (potvrzeno na 100%)
Verdikt - koupila bych si ho i sama? Odpověď zní: URČITĚ ANO! Moje pokožka je po něm opravdu úžasně jemná a hydratovaná a já se necítím vysušená ani druhý den (u některých hydratačních přípravků přes noc účinek pomine, u tohoto ne).


Ano, nikdy jsem nezkoušela podobný krém. K čemu taky. Po dvacítce je tělo ještě krásné, určitě by větší účinky vypozorovaly spíš starší ročníky. Ale proč už to nezkusit, když to mám doma, že? A co vlastně oficiálně tento krém umí?
  • zpevňuje a vypíná
  • zvyšuje elasticitu
  • prokrvuje a regeneruje
Verdikt - koupila bych si ho znovu sama? Odpověď zní: NEVÍM! Možná za pár let, možná až na tom budou moje prsa a dekolt o něco hůř, než jsou teď. Pokožka v oblasti dekoltu a prsou je po něm hladší a jemnější. To ano. Jestli zpevňuje, to moc posoudit neumím (přítel ovšem tvrdil že ano). A to by bylo tak vše, k mému hodnocení.

Tuto sadu můžete pořídit na krase.cz ZDE, za 299,- Kč, nebo si oba produkty pořídit zvlášť.


Tak co, šly byste do některého z produktů? Nebo používáte jiný z Enja řady?

2 komentáře:

  1. Také jsem dostala tuto sadu k recenzi a názor mám úplně stejný. Olej za mě určitě ano, krém na poprsí až tak ne. Já prostě viditelný rozdíl neviděla, ale na dotyk byla pokožka příjemnější, to ano, ale jinak by to byla v mém případě zatím zbytečná investice :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/04/essence-bude-zarit-barvami.html

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!