čtvrtek 27. března 2014

Maybelline není nudná!

Určitě jste zaregistrovali, že Maybelline nedávno vydal nude kolekci svých Colour-sensational rtěnek. To bych nebyla já, abych to hned běžela omrknout do drogérie. No, a hned jsem sáhla po nejsvětlejším odstínu číslo 710 - Sultry Sand. Rtěnka stála 169,- Kč, což je klasická cena Maybelline rtěnek. (P.S. Jsem překvapená, že o nich ještě snad žádná blogerka nepsala---nebo se pletu?)

Sultry Sand je opravdu hodně světlá. Ale tmavší odstíny byly už moc hnědé, a upřímně, komu vlastně sluší hnědé odstíny?! (haha). Myslím, že k výraznému kouřovému líčení bude skvělá. A hlavně je to moje první nude rtěnka. Kdysi jsem si koupila jednu od Rimmel - z kolekce od Kate Moss. Ta je na mě ale pořád dost hnědá.  


No, tento odstín je tedy dost světlý, ale naštěstí ne mrtvolný, takže je pro mě bez problémů použitelný. Akorát mám teď trochu problém, že mi zvýrazňuje šupinky na rtech (ale to mi teď dělají všechny rtěnky, protože jsem celá nějaká vysušená :D). Výdrž je několik hodiny, ale pokud mám být upřímná, odstíny Hot plum a Shocking coral vydrží o dost déle - klidně půl dne).


Zaujala vás tahle nude kolekce? Nebo je na vás moc nudná? :)

17 komentářů:

  1. Uz som ich videla v obchodoch, ale na mna su prilis svetle - na SK nemaju kompletnu ponuku kolekcie a to, co bolo dostupne, bolo na mna prilis mrtvolne :)

    OdpovědětVymazat
  2. Na tuto kolekci cekam jiz nekolik tydnu a stale na ni ne a ne narazit :/ takze doufam, ze se to brzy zmeni. Mam jednu favoritku vyhlidlou diky youtube,tak snad mi padne do oka i nazivo :) musim se po nude kolekci lepe pidit..

    OdpovědětVymazat
  3. Ja mam radeji vyraznejsi barvy a spise ruzove takze asi nic pro me, i kdyz tahle vypada hezky:)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  4. Rtěnka vypadá fakt skvěle ... i když nevím, ke mě by asi taky moc neseděla ...My Small Happinesses

    OdpovědětVymazat
  5. pisala o nich pred nejakym casom Aknelka (ked tak vygoogli) a u nas som ich videla v DM v regali pri beznych ruzoch, "az" 3 odtiene. Jeden som si vybrala, a aj ked vyzeraju mrtvolne a nude skoro nenosim, vybrala som ruzovo hnedy odtien a je to fakt pekne, take jemne, elegantne - u mna spokojnost....

    OdpovědětVymazat
  6. Mám doma dvě nude rtěnky, ale moc je nepoužívám, protože běžně nenosím nějak výrazně nalíčené oči. Ale ty jsi přesně ten typ, kterému sluší výrazné oči + nahé rty :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tobě sluší taková rtěnka :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. nesahej mi na hnědé odstíny! :D

    OdpovědětVymazat
  9. Ty odstíny jsou nádherné, rozhodně si nějaký pořídím :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/03/nova-limitka-cookies-cream-od-essence.html

    OdpovědětVymazat
  10. V regálech tuto kolekci vyhlížím už věky, ale bohužel, u nás pořád nic. A to se na ně pořádně těším!

    OdpovědětVymazat
  11. Dost mě naštvaly, taková spousta krásných barev a u nás 3. :( A všechny na můj vkus moc dohněda, jen ten jeden nevypadá špatně. Ale ne, z těch do růžova k nám nepřišla žádná :D

    OdpovědětVymazat
  12. Viděla jsem je asi dva měsíce zpátky v regálu, zaujalo mě krajkování naspod na štítku, ale nude rtěnky moc nenosím. Mám jednu - Kate 03 od Rimmelu, ale raději mám živější odstíny

    OdpovědětVymazat
  13. Já si jí všimla snad měsíc zpět v takové té větší Teta drogerii a právě jsem byla překvapená, že o ní vůbec nikdo nepsal. 170 Kč je pro mě za drogerkovou rtěnku celkem dost peněz a navíc mě nude odstíny neberou, takže jsem ráda, že ušetřím.

    OdpovědětVymazat
  14. nude odstíny mám ráda, akorát teda většina jich celkem vysušuje (nebo teda aspoň mě), nebo mi zalézá do vrásek na rtech
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  15. tak na tu se budu muset kouknout! Kate na mě byla také moc tmavá, tak uvidím, co tyto :)

    OdpovědětVymazat
  16. čo to máš za lícenku?? vyzerá úplne prirodzene na tvojej pleti, nádhera! :)

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!