neděle 16. března 2014

Lakování s Oriflame, Avonem a Rimmelem

Oriflame Pure Colour - Lavender Shimmer
Laky od Oriflame jsem nikdy neměla, a nějak zvlášť mě nelákaly. Ale tento odstín mě v minulém katalogu celkem zaujal, takže jsem si ho vzala. Barva je hezká, světle fialová s jemnými odlesky. Na mých bílých rukách je ale odstín trošku "vyblitý", určitě bude vypadat lépe v létě, jak budu trochu opálenější. Na nehtech mi vydrží klidně i 5 dní (lakovala jsem si nehty v úterý a až dneska to potřebuje obnovit, ale je pravda, že se každý den "hrabu" v Jaru, Cifu a jiných čisticích prostředcích). Takže výdrž by šla. Cena je různá dle katalogu - já ho kupovala za cca 60,- kč, a teď je za 109,-. Ale má celkem úzký štěteček, což někomu nemusí vyhovovat.

Avon - Golden Vision
Laků z Avonu mám na rozdíl od těch z Oriflame, požehnaně. Už jsem si zvykla, že tyhle třpytivé moc dlouho nevydrží, max. 3 dny. Je potřeba minimálně dvou vrstev, aby barva vypadala dobře. Tahle zlatá je zvláštní tím, že skrývá spoustu stříbrných třpytek. Ale nevypadá to zas tak špatně. Ale asi bych ho vzhledem k výdrži a špatnému odlakovávání (jako u všech třpytivých laků), nedoporučila. Cena je také různá, pohybuje se od 50 do 100 Kč. 

Rimmel - 430 Coralicious
Tento lak jsem dostala z krasa.cz, jako takovou omluvu, že mi poslali tmavý makeup. Byla jsem tím velmi potěšena, proto jim chci ještě jednou poděkovat. A teď už k laku. Barva je super, ideální hlavně na léto. Je to ostrá korálová (to znamená že je červeno - oranžová) a opravdu je nepřehlédnutelná. Tyhle laky od Rimmelu mám ráda, mají super štěteček (celkem široký), se kterým se výborně lakuje, a výdrž laku je taky tak těch 5 dní. A cena bude kolem 50 Kč (myslím). Tento také můžu doporučit.  

Co vy a laky? Máte některý z těchto? 

6 komentářů:

  1. Ten od Rimmelu vypadá perfektně!:)

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám ráda laky od Oriflame i od Rimmelu :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné barvičky, nejvíc se mi líbí ten zlatý :)

    OdpovědětVymazat
  4. laky od oriflame mam rada neolupavaju sa ako tie z avonu a tie čo su ligotave sa všetky ťažko odlakovavaju..

    OdpovědětVymazat
  5. Lak od Rimmelu bude teď v akci v Teta drogerii za 25,-Kč (od 17.4., zrovna čtu leták :-))

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!