pondělí 10. února 2014

Shinebox aneb pojďme se trochu rozjasnit

Díky spolupráci s Jahodou jsem získala (jako spousta dalších blogerek) k recenzi tuhle fajnovou krabičku, plnou rozjasňovačů. Krabička je od značky Fusion Beauty, kolekce Ultraflesh a jmenuje se Shinebox. O této značka jsem nikdy neslyšela, takže jsem byla velmi zvědavá, co to bude zač.
Seženete ji, jak jinak než na Jahodě, a stojí 657,- Kč, což není zrovna málo. 
Shinebox se skládá ze tří pater. V prvním najdete pudrový rozjasňovač Anyplace, který je dost zlatý. V druhém patře se nachází dva krémové rozasňovače, první je opět do zlata (Anywhere) a druhý je studená růžová (Anytime), a v posledním patře najdete dvě minitužtičky, které jsou také samozřejmě k rozjasnění - jeden je bílý/stříbrný (Secret Shimmer) a druhý opět růžový/zlatý (Nude shimmer). Balení se mi velmi líbí. Milovnice cestování ocení ty minitužky (já je s sebou občas vozím do Brna), a celkově paletka rozjasňovačů není špatná. 
Já teď používám akorát Anywhere, ten je krémový a na mou pleť se teď hodí, ale mám s ním jeden problém (dočtete se níže).  A tužky jsou fajn na rozjasnění koutků oka. 
Na fotkách to není moc vidět. Buď je to mobilem, nebo světlem, nebo rozjasňovačem. Já nevím.

A můj celkový názor? Upřímně bych za to ty peníze asi nedala. Nejraději mám pudrové rozjasňovače, a tady ten Anyplace je opravdu na tmavší lidi než jsem já (zas budu čekat do léta, achjo). Co se týče výdrže, nevím čím to je, ale u mě jsou na tom ty krémové rozjasňovače dost špatně. Nejen tyhle v Shineboxu, ale i takový High Beam od Benefit ze mě rychle sleze. Hold se jim asi na mém obličeji nelíbí (mám teď trochu problém s pletí). Každopádně, teď si u mě najdou využití hlavně tužky, pudrový si počká do léta a krémové si počkají až je asi spotřebuje někdo jiný než já :)
Ale nebudu vám nic vymlouvat, paletka se hodí spíš pro majitelky ne úplně bílé pleti, jako mám já. 

4 komentáře:

  1. Už od té ceny mě to odrazuje ke koupi :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. tiež som mala možnosť ho od nich vyskúšať ja tieto veci extra nepoužívam takže mi to posluži len ako očne tiene:)

    OdpovědětVymazat
  3. Díky ceně bych si to asi nekoupila, ale kdyby to bylo o dost levnější ráda bych to vyzkoušela :)

    OdpovědětVymazat
  4. já používám ten pudrový rozjasňovač jako tvářenku.. jinak bych ho mohla použít jako rozjasňovač leda tak v Turecku na dovolené:)
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!