úterý 18. února 2014

Rtěnkování - Rimmel Moisture Renew No.210 Fancy

Už určitě víte, že i moje maličkost spolupracuje s Rimmelem (viz kauza oranžový makeup). Každopádně, Rimmel je dost aktivní a rád nechává své nové výrobky recenzovat, takže blogerkám pošťák opět přinesl psaní. 
(A než začnu opět něco, co mě štve - už loni v srpnu - kdy jsem se odstěhovala do Ostravy, jsem psala Rimmelu email, že se má adresa změnila. Ale na to nikdo nereaguje, protože mi stále jejich balíčky chodí na původní adresu k mojí mamince. Takže se občas může stát, že něco mi do ruky přijde až po měsíci, kdy mají už všichni zrecenzováno apod.).

Tak a teď už přejděme k věci. Tentokrát Rimmel vylepšil rtěnku Moisture Renew. Já už jednu z té staré řady mám, konkrétně odstín Vitage Pink a recenze na ní je ZDE. Rtěnky jsou oproti té minulé verzi podstatně hydratačnější (asi to není správně česky, ale pochopte, že hydratují více, než ty staré). A ještě ve složení najdeme nějaké ty vitamíny, pro lepší péči o naše rty.
Cena je 129,- Kč


A teď konkrétně "můj" odstín. Opět jsem měla to "štěstí", že jsem dostala odstín, který bych si normálně nekoupila, ba bych se na něj v drogérii ani nepodívala. Má totiž shimmer, a dokonce stříbrný, což jsem vždycky nesnášela (teda teď trochu kecám, rtěnky se třpytkami jsem nosila někdy v 6. třídě, protože to tenkrát bylo in - aspoň jsem měla ten pocit). Ale řekla jsem si, že to přeci nezavrhnu na první pohled (mojí mamince se odstín totiž líbil, a už byla připravená, že ji rtěnkou podaruji). 

No, budu k vám upřímná. Na první namazání se mi to moc nelíbilo. Prostě takový obyčejný  - neutrální odstín, který je zvláštní, protože barva je celkem teplá, ale třpytky stříbrné. A to mi nešlo moc dohromady. Ale rozhodla jsem se dát mu šanci.
A celkem uspěl. K mému každodennímu makeupu, ve stylu "chci být neviditelná" celkem padne. K neutrálním hnědým stínům sedí dokonale, a ty třpytky na první pohled nevidíte. Vlastně ani na ten druhý. Rty díky nim totiž vypadají šťavnatě, a opravdu hydratuje, takže mám pocit, že mám na puse balzám. Výdrž je taky obstojná, asi jako spousta dalších rtěnek mi na puse vydrží tak hodinu až dvě, záleží jestli jdu jíst, kouřit, pít, líbat se :))

 
Já si tedy momentálně nemám na co stěžovat, rtěnka u mě uspěla, a díky tomu jak je krásně hydratační, tak možná odhlídnu i další odstíny (už ale bez třpytek).
Co vy a nové rtěnky od Rimmel? A co říkáte na tenhle odstín? Šly byste do něj?

9 komentářů:

  1. Odstín se mi líbí, rtěnkám zatím moc neholduji, takže by mi vyhovoval tento nenápadný odstín. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Chtěla bych vyzkoušet :) Tenhle odstín se mi líbí :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. tebe ten odtien velmi svedci... ked som sa na neho pozerala v dmku, nepacil sa mi.. ja mam odtien To nude or not to nude ..recenzia nan TU :-)

    OdpovědětVymazat
  4. No řekla bych, že jsi zatím první, na kom se mi tahle se stříbrným shimmerem líbí :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak ten odstín ti fakt sedne! :) Já moc takové rtěnky nemusím a ani nemůžu. Ale kdybych měla tvé rty, tak jí nesundám :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tenhle odstín mám ještě ve staré verzi a přijde mi fajn :) jinak je mi ale u této inovace líto obalů. Ty první - metalické byly lepší :)

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  7. Tyhle rtěnky jsem od nich ještě nezkoušela, ale na ty z kolekce Kate Moss nedám dopustit, ty patří k mým nejoblíbenějším. Jak ty původní, tak ty matné. A třpytky ve rtěnce teda taky nemám ráda, takže bych se musela poohlédnout po jiném odstínu :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/02/new-in-february-2014.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. kolekce od Kate je super, zvlášť ty matné rtěnky jsou fajn, protože takové v drogérkách nebývají :)

      Vymazat

Díky za komentář!