pátek 14. února 2014

Rtěnkování - Essence Colour Crush


K téhle rtěnce jsem přišla náhodou. Dala mi ji spolužačka ze školy, která si ji koupila a pak zjistila, že je moc šílená (tímto Ivču zdravím) :) Mě tedy šílené rtěnky nevadí, proto jsem byla velmi potěšena. 
Rtěnka patří do novější kolekce Dlouhotrvajících rtěnek. Ty jejich obyčejné (nebo řekněme dřívější) verze byli fajn, ale záleželo na odstínu. Vím, že jsem měla ten nesvětlejší odstín, který byl děsný, a pak ještě All about Cupcake (který byl v bloosféře velmi oblíbený) a ten je super.
Každopádně v kolekci dlouhotrvajících rtěnek najdeme celkem 12 odstínů. Balení je jednoduché - plastové - černé s barevným proužkem v barvě rtěnky.
Dle oficiálního popisu má rtěnka nabízet intenzivní barvu, která vydrží a nevysušuje rty. To bych uznala za pravdivé, protože rtěnka má opravdu intenzivní barvu, kde stačí jen jednou přejet a barva je akorát, a jak můžete vidět na swatchi na mých rtech, rtěnka je krémová.
Akorát cenu vám nepovím, protože ji nevím a ani jsem ji nenašla na oficiálních stránkách Essence. Jinak tohle je odstín 08 Colour Crush.

Barva je výrazná růžová. Těžko se to popisuje, ale je celkem dost neonová. Na fotkách to bohužel nejde moc vidět, neboť je barva klasicky "sežraná". Je to teplejší odstín, což mi vcelku vyhovuje. Co se týče výdrže, ta není vůbec špatná. Je teda pravda, že Vivids od Maybelline jsou největší držáci, ale tahle vám na rtech taky zůstane několik hodin bez problémů.
Odstín se mi bude hodit hlavně na sezónu jaro/léto. Teď bych asi přitahovala až moc pozornosti. Přece jenom je zima. A šupinek na mých rtech si nevšímejte, ty já prostě mám a žádná rtěnka mi je "nevyzmízíkuje". 
Co vy a rtěnky Essence? Odsuzujete je? A co říkáte na výrazné odstíny?


10 komentářů:

  1. Taky mívám šupinky :) Já si rtěnky od Essence hodně oblíbila už mám druhou :)) Tahle je taky moc pěkná :) Jinak stojí okolo 60 Kč :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Tuto rtěnku mám také. Ve srabáckém odstínu 07 - ale musím říct, že mě Essence mile překvapil

    OdpovědětVymazat
  3. Ta rtěnka vypadá skvěle :) a moc ti sluší :)

    OdpovědětVymazat
  4. všechny stojí 59,90...já mám zatím 4 odstíny ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Já si tyhle nové rtěnky od Essence nemůžu vynachválit, jsou skvělé. Zatím mám tři odstíny a plánuju další, akorát takle je na mě taky celkem výrazná. S červenými rtěnkami nemám problém, ale růžové moc nemusím :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/02/limitky-produkty-essence-jaro-2014.html

    OdpovědětVymazat
  6. Moc ti ta rtěnka sluší, já zatím neměla odvahu na růžové odstíny, vlastně jsem do nedávna neměla odvahu na žádné odstíny a až teď teprve přicházím na chuť těm červeným :-) http://lost-strength.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Mně teda rtěnka nepřipadá zase tak výrazná, mám jí taky, ale na mých rtech vypadá trošku jinak. Asi to bude tím, že mám víc červenější rty než máš ty. Ty šupinky se mi dělají občas taky ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Barva vám moc sluší, trochu závidim, ně mě tyto růžové vypadají tak zvláštně, nevím čím to je, jestli pletí, vlasy. Takže jsem sáhla po Natural Beauty a Wear Berries. Krásně hydratují, sice nejsou na celý den, ale za těch pár kaček klidně přemáznu znovu, kdyby měl někdo chuť, může mrknout na moji zkušenost : http://drzazrzka.blogspot.cz/2014/03/jak-jsem-zacala-pouzivat-rtenku-recenze.html

    OdpovědětVymazat
  9. Presne tuto istu mám aj ja neviem si vynachváliť planujem zakúpiť aj iné odtiene....čakam na tie dva posledne kedže na SVK ich máme 10 resp, nenašla som zostávajuce 2 odtiene.....

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!