čtvrtek 6. února 2014

L´occitane akce

Dlouho jsem tu nebyla (lednová klasika - zkouškové, však to asi znáte). Tak teď hlásím, že už jsem zpět, konečně přibude více příspěvků (protože se mi sešlo spoustu věcí na zrecenzování), a dnes vás chci informovat o jedné fajn akci. 
Akce konkrétně značky L´occitane. Když se přes facebook přihlásíte ZDE, přijde vám na email sleva 15% na celý nákup, a také dostanete pytlíček se třemi mini krémy na ruce. Akce probíhá do 16.2. 2014. Jo a abych nezapomněla, podmínkou je registrace do jejich klubu, pokud už jste ale členy, nemusíte nic řešit :)
Jejich krémy jsem vždycky chtěla vyzkoušet, akorát se mi nechtělo dávat za malou tubičku nějaké dvě stovky. Tak jsem si šla koupit další mýdlo, tentokrát s Verbenou (přenádherná vůně, asi si budu brousit zuby na voňavku s touhle vůní, co tam mají). 
Mini krémy na ruce mají 10 ml, takže ideální kabelkové balení. Jeden je s třešňovým květem (ten krásně voní), další s mandlovým mlékem a poslední je klasika s 20% bambuckého másla
Zatím vám je nezrecenzuji, šla jsem pro ně včera, takže na recenzi si chvíli počkejte. Vím, že tyhle krémy mnozí vychvalují a další zase hlásí jaké je to zklamání. Tak jsem zvědavá co na to řeknou moje ruce, a budu vás pak určitě informovat :)

3 komentáře:

  1. super tip, určitě se tam musím zajít podívat :)

    http://evelinkablog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Díky za tip, dobrý důvod si konečně od Loc. něco koupit:-)

    Ms. Blogger Eva

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!