pondělí 20. ledna 2014

Líčení + recenze Lancome Juicy Tubes a řasenky Rimmel Lash Accelerator Endless

 Dneska vám chci ukázat ukázku líčení, s použitím pár nových produktů, které se na blogu ještě neobjevily. Mám toho teď dost na recenzování, ale jelikož mám zkouškové, nemám čas psát. Leden a květen bývají pro blog kritické období, a tento rok není výjimkou :)
Před a Po
Bohužel mě neměl kdo fotit, takže fotky dopadly tak, jak je teď vidíte. Barvy jsou fuč, takže vám jen můžu popsat, že oči jsou v barvě burgundy - fialová - hnědá (když to tak čtu, tak to zní jako dost blbá kombinace :D). Ale nevypadá to špatně. Na rty jsem dala trochu rtěnky z Avonu (světle růžové) a do středu rtů přidala trochu Lancome lesku. Jako bázi pod makeup jsem si dala primer od Rimellu, který pleť vyhladí a hlavně ji zmatní (a já se nemusím co hodinu pudrovat).
Řasenka Rimmel Lash Accelerator Endless
Tahle řasenka není vůbec špatná, ale na mou nejmilovanější (Max Factor Clump Defy) zatím nemá. Řasy prodlouží celkem dost, nežmolkuje a neopadává, ale prostě to není úplně top. Co je zajímavé - tato řasenka obsahuje komplex podporující růst řas, takže je každá řasa den ode dne pružnější a za měsíc by se řasy mohly zdát až o 127% delší. Tak to tedy uvádí oficiální text. Já ji bohužel nepoužívám každý den, abych vám mohla tohle tvrzení vyvrátit či potvrdit, ale v podstatě tomu nevěřím. 
Lancome Juicy Tubes 95 Marshmallow electro
Získala jsem ho od Rendy z Ordinarylife z jejího blogsale. Tenhle lesk jsem chtěla už delší dobu, a letos jsem si řekla, že bych si měla nějaké svá (aspoň kosmetická přání) splnit. Lesk troch lepí (ostatně ještě jsem neviděla lesk, který by nelepil), je světlounce růžový a obsahuje třpytky. Já ho používám do středu rtů, většinou na rtěnku (nejčastěji na Avon Ultra Colour v odstínu Proper Pink, protože se na ni báječně hodí). A výdrž je skvělá! Vydží mi několik hodin, a to i v případě že piju a jím (ikdyž jídlo a lesk to nejde moc dohromady, určitě znáte ten pocit, kdy se vám na rty přilepí hromada drobečků - zvlášť když se ládujete croissantem). 
Konečný look
(košile Reserved, čelenka Claire´s)
Použité produkty:
Tvář: Primer Rimme, Bourjois - Healthy mix makeup, Benefit Helo Flawless pudr, Catrice Camouflage korektor
Obočí: Essence eyebrow stylish set
Tváře: Avon tvářenka (soft plum), Benefit - High beam rozjasňovač
Oči: Avon báze pod stíny, Miss Sporty stíny (Wild), Catrice Liquid Metal (We´re the inner purple), Rimmel Lash Accelerator Endless řasenka
P.S. Začala jsem rozprodávat svůj šatník (aspoň teda věci, které nenosím a jen tak mi leží ve skřini). Můžete se podívat tady na blogu, v záložce PRODEJ, nebo ZDE.

8 komentářů:

  1. Vysledny look ti moc slusi, jsi kocka :)

    OdpovědětVymazat
  2. ten lesk vyzera uzasne ! :)

    Alena Shishkova inspired makeup :)
    http://beautecaresse.blogspot.sk/2014/01/alena-shishkova-inspired-makeup.html
    Beauté Caresse

    OdpovědětVymazat
  3. Wow sluší ti to :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. ten konečný look a čelenka na hlave mi vyrazili dych :))) vyzeráš super :)

    OdpovědětVymazat
  5. tie vlasy su naozaj ako koruna!

    Posledny tyzden Nobilis Tilia giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/novorocna-nobilis-tilia-giveaway.html

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!