čtvrtek 2. ledna 2014

Benefit Porefessional a Hello flawless


Musím se vám s něčím pochlubit. Poštěstilo se mi a všiml si mě Benefit. Když mi nabídli spolupráci,l vůbec jsem neváhala (a kdo by taky váhal, že?).
Mohla jsem si vybrat dva produkty, které bych od nich chtěla. Jéé, ale já bych od nich chtěla všechno! :D Obíhala jsem všechny Sephory, a koumala jsem, co bych si tak vybrala. Jedna věc byla jistá. Porefessional. Ten jsem vždycky chtěla vyzkoušet, a konečně jsem měla tu možnost. A zadarmo. Nad druhou věcí jsem přemýšlela celkem dlouho. Rozjasňovač a jeden tint už mám (o tom zase příště). Tvářenky od Benefitu jsou taky celkem profláklé, ale teď používám jen tvářenku od Bourjois a stačí mi to. Tak jsem přemýšlela, co mi začalo docházet. Aha! Pudr!
Takže můj výběr druhého produktu byl taky jasný. Pudr Hello Flawless.
Když mi přišel balíček, byla jsem mile překvapena. Přišla mi totiž obrovská krabice :D Čučela jsem jak puk, protože jsem nečekala, že mi kromě mých vybraných produktů příjde ještě něco.
Trochu jsem se napínala, a balík jsem otevřela až po hodině, co jsem ho našla. Jééé a jakou jsem pak měla radost!

Byla tam ještě kosmetická taštička se vzorky, krásná fleška ve kvaru kufříku a deštník (který se mi sakra hodí, protože můj starý se rozbil). Takže radost veliká, převeliká. A jakou mám radost z těch vybraných produktů?

Hello Flawless pudr
Tento pudr má dvě uplatnění. Dá se použít jako normální pudr, nebo jako pudrový makeup. Je celkem dost krycí, a protože v balení nebyla houbička a štětec, používám ho jednoduše, a to jako prostý pudr a nanáším ho kabuki štětcem od E.L.F.
Celkem práší, proto si dávám při "nabírání" pozor. Ale není to nic, co by mě trápilo. Jak bylo řečeno, je celkem krycí a hlavně krásně zafixuje makeup, a mě osobně stačí přepudrovat se jednou, maximálně dvakrát za celý den, a nelesknu se.


the Porefessional
Na asi nejslavnější věc od Benefitu jsem byla velice zvědavá, a měla jsem velké očekávání. No, upřímně, že bych se z toho efektu zbláznila, to ne. Sice pleť trochu vyhladí, a krásně ji připraví na makeup, rozhodně to póry "nevyzmizíkuje". Kdybych si ho koupila sama za ty peníze, co stojí (kolem sedmi stovek), asi bych byla naštvaná. Podobný efekt udělá totiž i primer od Rimmelu, který jsem zmiňovala minule.
S rozšířenými póry se nedá dělat asi nic, nebo o ničem nějak nevím. 

Od Benefitu jsem si tedy vyzkoušela jeden jejich nejprofláklejší výrobek, pak jsem si vyzkoušela ještě pár dalších, o kterých napíšu zase někdy příště. Rozhodně bych si na žádnou věc nestěžovala, jen od Porefessionalu jsem čekala nějaký velký zázrak a pleť jako z photoshopu. 

Co vy a Benefit? Máte rádi jejich produkty? A co Poreffesional? Je to pro vás zázrak, nebo to za ty peníze nestojí?
Jinak vám přeji krásný rok 2014, a příště se můžete těšit na klasický post o vánocích, dárcích, a Silvestru :)

8 komentářů:

  1. gratulujem k spolupraci.. to je sen :D aj ja mam porefessional a nepadla som z neho na zadok..ale na cele mi pekne vymizikoval pory.. Mozete sa pozriet TU :)

    OdpovědětVymazat
  2. Závist... ale s primerem nesouhlasím, podle mě póry opravdu vyzmizíkuje...

    OdpovědětVymazat
  3. Gratuluji ke spolupráci :), jinak Porefessional jsem vždycky chtěla vyzkoušet, ale uvidíme :)

    OdpovědětVymazat
  4. Gratulujem k spolupráci a perfektný výber výrobkov ;)

    OdpovědětVymazat
  5. gratuluji ke spolupráci :) doufám že bude nějaká větší recenze na pudr :)))

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem si teď koupila jeden z jejich kitů a jsem z něho úplně vyplesklá :D až se mi úplně příčí jej načínat a používat :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jé, to by se mi taky líbilo. Produkty vyzkoušené nemám žádné. Moje pleť je dost vybíravá a jen tak něco jí nesedne a nerada bych kupovala něco za takové peníze, abych se po tom pak osypala, když to nemůžu ani vrátit :( Ale taky bych něco vyzkoušela :)

    OdpovědětVymazat
  8. to je super, benefit mě láká už hodně dlouho, hlavně jeden jejich makeup
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!