pátek 3. ledna 2014

Baví mě....televize

Řekla jsem si, že občas udělám příspěvek o tom, co mě momentálně baví. Dnešním tématem bude televize, případně televizní show, na které se dívám online. Nečekejte nic vážného, třeba na zprávy se dívám snad každý den, ale asi je zbytečné to sem vypisovat.
Ultimate Shopper (TLC)
Tyhle show mě baví. Je to sice trochu přiblblé, ale když se válím u televize, tak mě většinou nic naučného nezajímá (na dokumenty musím mít náladu, a tu mám naštěstí celkem často). Každopádně v tomhle o celkem jednoduchou věc. Je tam několik soutěžících (žen), které si mají najít v televizním obchodě oblečení a doplňky, které se hodí na zadané téma. Občas je opravdu zajímavé, co si na sebe dokážou paní oblíknout (třeba téma první den v práci, a slečna si oblékla dlouhé večerní šaty). Porota je pak hodnotí a na konci se vybere vítězka, která myslím dostane všechno oblečení, co si tam vybrala (jsou tam myslím celkem 3 disciplíny). Pro fashion maniačky to bude určitě hezká podívaná.
Nákupné maniačky (JOJ)
Slovenská televize má něco podobného, jako TLC. Tady je opět jednoduchý princip. Pět žen dostane téma, na které se mají obléknout, učesat a namalovat, na to všechno dostanou 500€ a 3 hodiny v obchoďáku. Opět se nestačím divit, co si na sebe někdo dokáže navlíct. A taky se hodí k dámám domů, kde se "šmejdí" v jejich šatníku, a to je taky opravdu velmi zajímavá podívaná.
Neviděla jsem teda všechny díly, ale v rámci prokrastinace ve zkouškovém se asi dodívám na ten zbytek :D
Já tuhle show sledovala online - TADY
Dokumenty na Prima Zoom
Prima Zoom je televizní kanál, na který se dívám nejčastěji. Mají tam skvělé dokumenty. Baví mě zvířátka, válka, ale i Vetřelci dávnověku, kde se řeší nejrůznější konspirační teorie. A také nepohrdnu cestopisy. Ráda se vzdělávám, a kolikrát se tam dozvím opravdu zajímavé věci. Proto doporučuji všem, aby se na dokumenty dívali.
Vědomostní televizní soutěže
Ty mám moc ráda. Dívám se jak na ty staré na Telce (třeba na Chcete být milionářem), ale i na ty, které běží do teď (AZ kvíz, Taxík...). Opět to beru jako takovou nenásilnou formu vzdělávání, nebo chcete-li rozšiřování všeobecného přehledu.

V televizi jsem kdysi sledovala spoustu seriálů. Třeba Smallville, O.C. a tak různě. Ale pak jsem si zvykla si seriály stahovat, a dívat se na ně v původním znění s titulkama (začalo to u Gossip Girl, které jsem několikrát shlédla kompletní, a v češtině bych se na to nikdy nedívala, pak přišlo Pretty Little Liars, u kterých teď čekám na nové díly). Pak mám taky moc ráda Teorii Velkého třesku, kdysi jsem zbožňovala Jak jsem potkal vaši matku, Futuramu a nakonec vám prozradím, jaký je můj nejvíc oblíbený seriál ever.
Jo. Jsou to Simpsonovi.
Viděla jsem všechny série. A to několikrát. Dívám se na to už tak od čtvrté třídy (jej, to už je pěkná řádka let). A doteď mě to nepřestalo bavit. Takže doufám, že bude ještě spoustu dalších sérií, protože některé díly znám opravdu i pozpátku.

Jaké jsou vaše oblíbené televizní pořady / seriály??

7 komentářů:

  1. Super příspěvek! :)
    Baví mě Tvůj blog. Co bys řekla vzájemnému sledování ?:)
    Tereza

    OdpovědětVymazat
  2. S mužem taky koukáme na starého Milionáře a náš pravidelný "večerníček" je Riskuj. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Nákupné maniačky som si zamilovala. Mojou láskou bol vždy Lukáš Kimlička. Teraz vďaka NM sa k nemu pridal aj Maroš Kočišík :D

    OdpovědětVymazat
  4. jeeeje ty nákupní maniačky si sem neměla dávat, sakra já se mám učit na zkoušku
    Once Upon a Time:D

    OdpovědětVymazat
  5. Nákupné maniačky môžem... Kukala som priebežne a komentáre od Kočišíka sú naj :-) Inak seriály - frčím aktuálne na Carrie Diaries, Once upon a Time a Orange is the New Black :)

    Blog Papi Lapi

    OdpovědětVymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  7. Nakupne maniacky su super! Akurat neskoncili uz?

    Pozyvam na Nobilis Tilia giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/novorocna-nobilis-tilia-giveaway.html

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!