středa 21. srpna 2013

Lady Ostravačka 1.



Víte, stala se mi taková věc. Začala jsem být se svým životem opravdu spokojená. Bydlím v pěkném bytě v centru města, mám práci která mě baví, skvělého přítele..... a teď se mi všechno obrátí vzhůru nohama. Protože! Vzali mě na Ostravskou Univerzitu (na odvolání, takže jsem ani nedoufala, a hlavně jsem na to úplně zapomněla). Prostě z čista-jasna konec. Mého Brněnského bytí a žití.
Na té Univerzitě mám dané denní studium, a upřímně, věci jako kombinované studium (že bych bydlela dál v Brně a pracovala..).. řeknu vám, že to se mi nevyplatí. Hlavně finančně.

Bude to zvláštní, vrátit se do rodného města. Mám pocit, že už to tam vůbec neznám, a upřímně - Brno jako město se mi líbí víc. Ale co, na všechno se dá zvyknout, a trochu se těším, až zas budu objevovat krásy černé Ostravěnky. 

A další věc, co vám prozradím je fakt, že jsem se vždycky chtěla do Ostravy vrátit. Ale ne teď. Ale ne v době, kdy jsem naprosto spokojená a šťastná. Ale co, většinou se nestává, že by se věci staly tak, jak chci já. Tímhle stěhováním se mi vlastně splnil jeden starý sen (vrátit se domů).

Co se týče mého bloggerského působení, samozřejmě tady s vámi budu dál. Jen budu blogovat z jiného místa a taky budu mít jiné možnosti, co se obchodů týče. Jo, v Ostravě je plno obchoďáků, takže vám budu podávat reporty, co kde je a není. 

Pokud vše dobře půjde, tak budu po třech letech bakalář (z úplně jiného oboru, než jsem poslední 3 roky studovala). Pro někoho nepochopitelné, ale mě to smysl dává. A jsem ráda, že si budu moct ještě užívat studentského života (takže Stodolní, teš se!).

A do Brna budu jezdit pokaždé, co budu mít čas. Vlak mám zadarmo, tak proč toho nevyužít nejvíc, co to jde :)

Tímhle jsem vám jen chtěla oznámit, co se u mě momentálně děje, a proč tady bude chvíli ticho. V neděli mě čeká právě to stěhování, a pak mám v baráku co dělat, abych si to tam všechno vybalila, dala dohromady a hlavně abych si to tam předělala dle svých představ. 


P.S. Mám tady nějaké čtenářky z Ostravy a okolí? 


úterý 20. srpna 2013

Maybelline šokující korálová


Korálové barvy mě nikdy nebraly. Zato rtěnky od Maybelline, to jo. Už dlouho jsem chtěla zkusit nějakou z téhle kolekce (Vidids). Nejdřív jsem toužila po Pink Pop (bárbinovská růžová, ale bohužel, ke mě se nehodí). Pak jsem chtěla Hot Plum (ta je skvělá, možná si ji ještě pořídím. Ale připadala jsem si s ní až moc výrazně). No a poslední odstín, který se mi líbil natolik, že jsem si ho pořídila byl právě Shocking Coral
Je taky hodně výrazný (což jsou asi všechny barvy z této kolekce). Ale nebudí až takovou pozornost, když si té rtěnky nenanesu moc (poprvé jsem si rty normálně natřela a šla ven. Pak šla paní s malou holčičkou a holčička hlásí - "Mami, ta paní má tak korálovou pusu!", a další holčička hlásila, že vypadám jako klaun). No nevím, rtěnku jsem nikde rozmazanou neměla, a i tak jsem vypadala jako klaun. Tak jsem si hold příště dala rtěnky méně - teď ji nanáším prstem (neboť štěteček na rty /já chuděra/ nemám).

No co vám, budu povídat dále. Tuhle rtěnku jsem si oblíbila a poslední dny jinou nenosím. Výdrž je extra super (upřímně, jde špatně oddělat. Takže drží jako přibitá). 
A poslední co vám řeknu (a budu se opakovat) je, že jsem si ji opravdu oblíbila. 


Co vy a korálová?



čtvrtek 15. srpna 2013

Mini new in

1. Jelikož jsem byla ve Vaňkovce s úmyslem koupit si něco na sebe (a samozřejmě se mi skoro nic nelíbilo, a když už jo, tak mi to nesedělo), udělala jsem si aspoň radost v DM a v Douglasu. Koupila jsem si rtěnku Maybelline (DM) a v Douglasu lak Flormar a pak dva 100 ml sprcháče, za cenu 39,- kč (no nekup to...). Recenze budou co nevidět. P.S. V Douglasu mě překvapily hodně milé prodavačky, které byly i ochotné a dokonce si semnou chvíli povídaly. Upřímně, tohle se málokdy vidí (aspoň já to málokdy vidím :D). Třeba když jsem kdysi chtěla pomoct s výběrem rtěnky, bylo na prodavačkách vidět, že mi nechtějí pomoct a taky že tomu vůbec nerozumí. Hlavně by všichni, co prodávají kosmetiku měli pochopit, že kosmetika má lidem pomoci dodat sebevědomí a tak. Ale o tom taky zas někdy příště v nějaké úvaze. 
2. Jak je uvedeno výše, chtěla jsem si koupit něco na sebe. Konkrétně něco slušného. Košile se mi v H&M líbí, zvláště tahle kombinace proužkované černo-bílé košile a fialového sáčka. Ale nesedlo mi nic. 
3. Kočička. Doma u mamky máme venkovní kočku, která měla koťata. Ty už taky trochu zdivočely, takže se k nám chodí vyloženě jenom napapat, ale že by se nechaly hladit, to ne. A tahle fotka se mi dost líbí. 
4. Nuda v práci. Ještě si ale práce užiju příští týden, a pak končím. Jelikož se mi opět převrátil život vzhůru nohama a budu se stěhovat z Brna pryč. O tom ale někdy jindy :)

P.S. GIVEAWAY pořád jede, někdy do září. Konkrétní datum ukončení vám nepovím, jelikož sama nevím, kdy budu mít čas vybírat vítěze. Takže pořád máte šanci. 

pondělí 12. srpna 2013

Catrice


Catrice Multi Colour Blush 060 Strawberry Frappucino
Značku Catrice mám celkem ráda. Zatím jsem od ní měla jen pár věcí, ale byla jsem vždycky spokojená. vzhledem k ceně, je kvalita výrobků dost fajnová. Tyhle dvě věci jsem si ale nakoupila já, ale moje maminka, tak jsem se rozhodla je otestovat. 
Tvářenka v odstínu Strawberry Frappucino (jejíž název je fakt příhodný, protože v právě takové barvě bych si to jahodové frappucino představila) se mi líbí. Možná kromě balení, které se celkem blbě otvírá a akorát si na něm odřete nehet. 
Ale barva je výborná. Není ni růžová, ani oranžová...spíš něco mezi. Proto vypadá dost přirozeně. Tváře pěkně lehce zabarví a vydrží na obličeji celý den (ps. uporozňuju, že jsem se jí namalovala, a pak seděla půl dne v kanceláři a nepotila jsem se. Takže je možné, že když si dáte tuhle tvářenku v 38 stupních a vylezete ven, za chvíli ji na obličeji nenajdete, stejně jako celý zbytek vašeho makeupu).
U cen si nejsem jistá, ale tvářenka byla tuším za 149,- Kč. 



Catrice Made to Stay Highlighter Pen
Rozjasňovače mám ráda, zvláště v létě. Pokud to s rozjasňovači umíte, dokážete si vytvořit nádherný, prosvětlený obličej. A hlavně to pomáhá, když nejste úplně vyspané (a to já nejsem nikdy, ani když spím 8 hodin, a ani když spím 12 hodin :d).
Proto jsem tohle pero musela hned vyzkoušet. Do koutku oka sedí výborně. Pod obočí celkem taky. ale na další místa, kam rozjasňovač používám (trochu na nos, nad lícní kosti, nad bradu, do srdíčka rtů) se nehodí, protože se blbě rozmazává. Proto nemám v lásce tyhle balení v peru. Radši mám pudrové, nebo tekuté rozjasňovače. 
Ale pokud potřebujete rozjasnit hlavně v koutku oka, tohle by vám mohlo bohatě stačit.
Barvu vidíte na obrázku níže. Je to taková třpytkatá studená růžová. 


pátek 9. srpna 2013

Wella Professionals Sun Express Kondicionér

Ráda testuju věci na vlasy. Bohužel, v 90% jsem stejně s výrobkem spokojená, protože moje vlasy jsou tak úžasné, že jim sedí kde co. Pro normální člověka je to velká výhoda, pro blogerku je to ovšem nic moc. Jestli si na mé doporučení někdo jistou věc (kterou jsem vychválila až do nebe) koupí, může mě pak nařknout z toho, že tu kecám nesmysly.
Proto ještě jednou (a pro ty, co to nějak neví) - všechno jsou mé subjektivní názory. Sice můžu jednu věc dát testovat třem různým osobám, ale bohužel to moc nedělám. Takže vám řeknu co si myslím já (už zase...).

Koupíte ho ZDE za cenu 255,- Kč/200 ml
Protože se toto léto občas i opaluju (třeba vám prozradím, že jsem nedávno byla v Brně poprvé na koupališti:D), tak i mé vlasy potřebují nějakou tu sluneční péči. A proč? Protože slunce jednoduše umí vlasy vyšisovat (to by mi teda zas nevadilo), ale hlavně trpím na suché vlasy. Tenhle kondicionér má vitamín E, který zanechává vlasy hebké (splněno), a také umí hydratovat (splněno). Moje vlasy si tenhle kondicionér jednoznačně oblíbily. Ale jak jsem zmiňovala, mé vlasy si oblíbí kde co. Ale tenhle kondicionér má velké plus, a to tu sluneční ochranu. 

Z této řady najdete i další produkty. A co zaujalo Minimalist Lady?
Zaujaly mě tyto dva produkty:
Prý hydratuje tělo i vlasy. Celkem nechápu co to vlastně je, proto mě to tak zaujaly. Patlat si mléko do vlasů? Wtf?! Zkoušely jste ho někdo? Protože mi to fakt hlava nebere, a chtěla bych to pochopit :D
Ochranný sprej na vlasy jsem kdysi zkoušela. A to dokonce u moře a byl moc fajn. Protože díky němu jsem neměla vlasy tolik vyšisované (když jsem hodně na slunci tak mi právě vlasy o dost zesvětlají. A věřím, že tenhle sprej by byl stejně dobrý jako ten, co jsem měla (ikdyž je možné, že jsem měla ten samý ale v jiném balení, neboť byl také od Welly a stál podobně).


středa 7. srpna 2013

Letem světem


Košile - H&M
Pásek - sekáč
Jeggins - Bershka
Kabela - F&F
Baleríny - vietnamci

Můj pracovní outfit. Jo, konečně jsem se zařadila mezi pracující lid. Dělám asistentku u kamaráda ve firmě. Není to teda žádná extra těžká práce, hold sedím od 9 do 17 hod v kanclu a zvedám telefony apod. A hlavně jsou za to peníze, které se mi opravdu hodí. P.S. Můžete vidět novou tašku z F&F (ve slevě 249,-kč), do které se vejde úplně všechno, co potřebuji a starou košili, kterou jsem zdědila po mamce a připadá mi super v rámci takového uvolněného stylu. 

A když je čas, jedu se na víkend opalovat na barák k mamince, kde mám bazén, spoustu starých Elle ke čtení a své drahé malé sourozence.

Košile - Orsay
Jeggins - Bershka
Kabelka - Mango
Brýle - H&M
Boty - Deichmann

A ještě vám ukážu svou milovanou košili z Orsay, která je prostě úžasná! Je ze skvělého materiálu, takže se ideálně hodí na léto/podzim.

Dále outift z jednoho "vínečkování". Ta pudrová věc, co mám na sobě je z H&M a je ve velikosti asi 46 :D Všichni tomu říkají kimono. Já mám to "kimono/sako" ale moc ráda, protože je z neskutečně příjemného materiálu a s páskem se mi to nezdá zas tak hrozné. 

P.S. Máte nějaký tip, jak přežít ty vedra? Já sice sedím každý den v klimatizované kanceláři, kde je úžasně, ale jak vylezu ven, mám pocit, že chytnu infarkt. 

úterý 6. srpna 2013

Lady malinová


Malinová toaletka z The Body Shop
Ani nevíte, jak moc miluju maliny. A tahle vůně je celá malinová, nejradši bych se pak snědla :D A ač je to jen toaletka, vůně celkem vydrží a už se mě několik lidí ptalo, čím to tak krásně voním (kámoška ji má taky a má stejnou zkušenost). Mají taky spoustu dalších vůní (jahoda, pomeranč, vanilka, kokos....). No řeknu vám, nejradši bych si je koupila všechny a měla doma hezkou sbírku :)
Kupovala jsem ji v Praze (neb asi nikde jinde The Body Shop není) za 190,- Kč ve slevě a normální cena je 249,- Kč.

P.S. Pokud máte radi takové ty ovocné nebo květinové vůně, doporučuju Yves Rocher. Očuchávala jsem tam toaletní vodu Růže a když jsem k ní přičichla, hned jsem si připadala jak v zahradě plné růží. Pak mají ještě šeřík a citrus. Všechny voní skvěle, svěže. 

pondělí 5. srpna 2013

Beauty blogger TAG

1. Jsou tvé vlasy od přírody rovné nebo vlnité?
Mám je rovné, ale pokud jdu spát s morkýma vlasama, tak se mi lehce navlní. A samozřejmě, že jako "rovnovlasec" jsem vždycky chtěla mít vlasy vlnité :D 
2. Barvíš si vlasy a jak často chodíš ke kadeřníkovi?
Vlasy jsem si barvila naposledy v roce 2010. A ke kadeřníkovi chodím jednou za rok, když už je to životně důležité :D Ale kdybych na to měla, chodila bych každý měsíc na zastřižení konečků. 
3. Nosíš ten samý účes každý den, nebo si s vlasy vyhraješ?
To je jak kdy. V těch vedrech, co teď jsou, mi nezbývá nic jiného, než nosit culík, nebo drdol. Protože jinak bych se usmažila. A umřela. A to byste pak byly smutné. 
4. Lakuješ si nehty na nohou jen v létě, nebo i v zimě?
No občas i v zimě. Ale to spíš, když se nudím :)
5. Jak dlouho ti ráno trvá, než se nalíčíš?
Standardně 10 minut. Pokud už si s tím vyhrávám, dostanu se tak na 15 minut. Jsem na sebe pyšná, že jsem svoje "dělání druhého xichtu" stáhla o velký kus času, protože kdysi jsem se malovala půl hodiny nebo rovnou i celou hodinu (nevím teda, co jsem si s tím xichtem dělala). D:
6. Líčíš první oči nebo používáš makeup?
V 99% si dávám nejdříve makeup, a pak líčím oči. A to jedno procento jsou případy, kdy si dávám nějaké extra třpytivé stíny, které dost popadávají na obličej. V těch případech si teda líčím nejdřív oči, a až pak si dodělám makeup. 
7. Sbíráš makeup, nebo kupuješ jen to, co potřebuješ?
Kdysi jsem byla blázen a měla jsem minimálně 5 lahviček makeupu a kupovala pořád nové. Je to ale blbost, protože jsem to samozřejmě nestíhala spotřebovávat a většina makeupů zoxidovala a byla prakticky nepoužitelná. Teď přemýšlím hlavou a mám jen to, co potřebuju (to je makeup na zimu a na léto (= světlý/tmavší), nějaký ten BB krém a tónovák). Co se týká jiné dekorativní kosmetiky, tak i v tom směru přemýšlím hlavou a nekupuju nic jen kvůli hezkému obalu, když vím, že to nijak nevyužiju (ale neříkám, že mě to neláká. Až budu jednou bohatá, nakoupím si milion věcí od Chanelu a YSL, protože jejich obaly jsou pro moje oko prostě božské!).
8. Jak často nosíš umělé řasy?
Měla jsem je jednou. Mám suprovou řasenku, takže takové věci nepotřebuju.
9. Líčíš se každý den?
Jak kdy. Záleží jak se mi chce, kam jdu, jak moc je vedro apod. 
10. Líčíš se i v případě, kdy jsi celý den doma s rodinou?
Většinou ne. To si dávám "no makeup day". Nechávám svou pleť volně dýchat. S upřímně, když se třeba 3 dny po sobě nenamaluju, mám pocit, že je moje pleť v o dost lepším stavu. 
11. Vyšla bys někdy z domu bez makeupu?
Nemám s tím problém. Do obchodu pro rohlíky chodím většinou "nenamejkapovaná" a nemám problém jít do kavárny na kafe taky bez makeupu. Ale záleží na mém subjektivním pocitu, někdy mám pocit, že mi to bez makeupu sluší, a někdy ne (P.S. máte to taky tak?) :D
12. Kolik drahých výrobků vlastníš?
Těžko říct, co se myslí drahým výrobkem, ale vezmu to podle sebe. Mám rtěnku YSL (ve Francii mě stála kolem pěti-šesti stovek) a měla jsem řasenku Hypnose od Lancome, která stála taky tak těch pět-šest stovek. 
13. Plánuješ si denně oblečení?
Když jsem chodila do školy, tak jsem měla v hlavě takový "rozvrh" co na sebe během týdne, aby se mi nestalo, že bych šla dva dny po sobě v tom samém. Ale teď, když je vedro, si stejně oblíkám pořád kraťasy a tílko. Takže už si nic neplánuju. A upřímně, teď pracuju v kanclu a nikdo tady neřeší co mám na sobě, takže si můžu vlastně chodit i v teplákách (ale to asi nikdy neudělám).
14. Jak často střídáš kabelky?
Kabelek nemám zas tak moc (achjo, potřebuju jít nakupovat!). Mám dvě velké, které nosím do práce, na výlety, a v případě, že s sebou potřebuju tahat milion (zbytečných) věcí. Pak mám svou oblíbenou menší kabelku z Manga, kterou si beru na kafíčka, diskotéky a tak. 
15. Kdy vstáváš a v kolik chodíš spát?
Nedávno jsem začala pracovat, a má pracovní doba je od 9 do 17 hod. To znamená, že vstávám v 7 a chodím spát kolem 23 hod. 
16. Jak často/kdy cvičíš?
Možná to bude znít nepředstavitelně, ale necvičila jsem už tak rok a půl. Ale mám v plánu brzo začít, protože moje tělo už začíná vypadat celkem "ochable". Ale mám výhodu v tom, že mi to stejně nikdo moc nevěří (jako to, že necvičím). A ten, kdo viděl mé nohy mi to neuvěří tím tuplem, protože mám nohy celkem chlapské a svalnaté (a to mě pěkně sere, protože v kombinaci s minisukýnkou a podpatkama jsou moje nohy celkem dost hrozné - připadám si jako nabušenej chlap v sukni :D).
17. Jsi pravák/levák?
Pravák. Ale jak s oblibou říkám, mám obě ruce levé :D
18. Jak jsi vysoká?
Otázka by spíš měla znít jak moc jsem malá. Jsem totiž dost malinkatá. Ono to na fotkách asi nevypadá, ale mám nějakých 156 cm. 
19. Kolika mluvíš jazyky?
Česky, ostravsky, brněnsky a trochu anglicky :D A kdysi jsem absolvovala kurz španělštiny, která mi dost přirostla k srdci. bohužel jsem už všechno zapomněla a tak si říkám, že se do nějakého dalšího kurzu zase přihlásím. 
20. Kolik máš zvířat?
Bohužel žádné, jen mi občas v pokoji proletí nějaká ta moucha a usadí se mi tu občas pavouček. Takže to je asi celý soupis mých zvířat. 
21. Čteš komentáře na blogu?
Jistěže, komentáře mám ráda, bez nich by blogování bylo úplně k ničemu. Je to přece jenom zpětná vazba. A upřímně jsem ráda i za "kousavé" komentáře. I někteří kritici mají v lecčems pravdu (třeba, že jsem udělala někde v příspěvku pravopisnou chybu). 
22. Vedeš si záznamy o produktech, které chceš vyzkoušet?
No, mám asi dvacet papírků, kde mám napsané, co všechno bych si někdy chtěla koupit. Ale zatím jsem skoro nic nevyškrtala, protože jsem jaksi pořád chudé děvče. Jo ta taky si tvořím obrázky v Polyvore (viz níže). Jsou to vlastně koláže produktů, vždycky od konkrétní značky, které bych chtěla v budoucnu vyzkoušet :)
23. Jak jsi přišla na název svého blogu?
Tak to, že se budu jmenovat "něco-lady" jsem věděla hned. Neboť spousta mých drahých kamarádů mi říkala Lady Elis. A na to minimalist jsem přišla tak, že jsem se snažila najít to správné slovo, které vystihuje můj styl (ono to tady původně měl být vlastně fashion blog). No a "minimalistický" bylo jasná volba.

neděle 4. srpna 2013

Modrooká lady

Řeknu vám jedno. Jestli jsem někdy toužila nějak vypadat, tak jsem chtěla být černovlasá a modrooká modelka. Bohužel vlasy mám hnědé, oči zelené a měřím 157 cm. Takže se to mým ideálům až tak moc neblíží. Ale modré oči mě fakt fascinují (zvláště je zbožňuju na chlapech, haha), tak proč to vlastně taky nezkusit? 
Čočky jsem si objednala z http://www.cockovnik.cz.
Musím říct, že všechno bylo neuvěřitelně rychlé. Čočky došly tak do tří dnů od objednání. 
Já mám čočky SofLens Natural Colors v odstínu Pacific a brala jsem si nedioprické v zakřivení 8,40 (to jsem si tipla) a stály 569,- Kč.

Čočky vyndáte z tzv. blistrů a můžete je vesele nasazovat. Já to nikdy předtím nedělala, a nasazení první čočky mi trvalo asi půl hodiny :D Nakonec to šlo a já jsem celkem čučela, jak vypadám jako modrooká. Musím říct, že se mi to dost líbí. Celkem nezvyk. Zvlášť nezvyk mít něco v oku. První hodinu jsem si připadala trochu jako slepá (holt čočku jsem si nedala úplně správně, tak jsem špatně viděla do stran :D). Ale naštěstí mi zas tak moc nevadí hrabat se ve svém oku, takže jsem si čočky poupravila a pak jsem viděla úplně bez problémů. 
Na fotkách to tak nevypadá, ale čočky jsou na mém oku tmavě modré. Jo a ještě jedna výhoda, čočky jsou plně krycí, takže moje zelená pod nimi nejde skoro vůbec vidět. 
V balení jsou ale jen ty blistry, a pokud vím, čočky by se měly uchovávat v těch speciálních "vaničkách" a s roztokem, a ani jedno nebylo součástí balení. Ty já jsem si teda nekoupila, a doma je mám pořád v těch blistrech, akorát se z nich ten roztok trochu odpařuje. Tak doufám, že mi čočky úplně nevyschnou, aby se daly ještě použít. Tyhle jsou totiž na 3 měsíce, a jsou pro příležitostní nošení (to znamená když jdu třeba na půldenní kafíčko a večer si je zase sundám). 

Omluvte prosím sníženou krásu této osoby... :D
Co vy a barevné čočky? Zkoušely jste?




pátek 2. srpna 2013

Prsten Bubble, který si zamilujete

 
Věcičky co se třpytí já ráda. Moc ráda. Asi jsem byla v minulém životě straka, haha. No každopádně. Prsten Bubble od Troli mi věnovala krasa.cz

Co je na tohle prstýnku super (samozřejmě kromě toho, že se fajnově třpytí)? To, že se s ním můžete koupat. Jak v moři, tak kdekoliv. Protože je plastový, nezčerná vám z něho prst, ani ho nijak nezničíte. Nosím ho na prstě už skoro dva týdny a žádný kamínek se zatím neodlepil (a pevně věřím, že se ani neodlepí). A taky je dostatečně výrazný, a musím se přiznat, že jsem si ho asi dost zamilovala. 

Koupíte to ZDE a stojí 350,- Kč. Což se mi nezdá jako vysoká cena, když si vezmu, kolik stojí třeba doplňky v H&M, Mangu apod. 

Můžete si vybrat z 8 variant. Který se líbí vám? Já teda vážně uvažuju, že si pořídím ještě fialový a světle zelený. A proč si vlastně nepořídit všechny a neudělat si takovou hezkou sbírku? :)


čtvrtek 1. srpna 2013

Péče o tělo

Balea tělový krém 
Bambucké máslo, mandlový olej a panthenol. To jsou hlavní složky tohoto vyživujícího krému, které si můžete patlat jak na tělo, tak na obličej. Voní tak nějak zvláštně. Ty mandle tam cítím. A dál už mi to vzdáleně připomíná vůni indulony. Každopádně tenhle krém se rychle vstřebává a mám po něm pokožku hladkou, vyživenou a...nevím, ale radost pohladit!

Avon Rich moisture family cream
Tímto krémem si můžete patlat jak tělo, tak i obličej a ruce. Je totiž celkem lehký, ale výživný. 400 ml mě stálo kolem 80,- Kč, což je super. 

Avon Planet spa tělový peeling
Tělové peelingy mám ráda, zvláště v létě. Používám ho teda hlavně na ruce a nohy, protože zrovna tam mám kůži suchou.

Nivea tělové mléko do sprchy
Docela zajímavá věc. Ve sprše se normálně umyjete, pak na sebe naplácáte tohle mlíko, opláchnete a už se pak nemusíte ničím mazat. Pokožka je pak fakt celkem hebká a mám fakt pocit, jakože jsem na sebe naplácala normální krém po koupání. Akorát tohle ušetří dost času, protože na sebe už fakt nemusíte nic mazat a taky čekat, až to na vás uschne. Měla jsem ho zatím jen ze vzorku, ale na 99% jdu do plného balení. 

Čím se teď mažete vy?