sobota 7. prosince 2013

Vánoční wishlist 2.

Urban Decay - Naked palette. Tu si přeju už hodně dlouho. Má už 3 verze + verzi Basic, a já bych je nejradši měla všechny :D Řekla jsem si, že už si nebudu kupovat žádné oční stíny, a že budu jen a jen šetřit na tyhle krásky. No, tak jsem zvědavá, jestli si někdy našetřím, protože ježíšek mi je asi nedonese....

YSL Rouge Volupte. Srdeční záležitost. Mám zatím dvě - 07 (tam už mi zbývá jen troška) a pak 09. Rozhodně bych si ale chtěla svou miniaturní sbírku rozšířit.
Benefit Hello Flawless pudr a porefessional. Ano, tyto dvě věci si taky přeju už nějakou dobu. Ale už si je mohu ze seznamu vyškrnout, protože Benefit mi udělal malého ježíška, a díky spolupráci tyto dvě věci již vlastním.
Bourjois tvářenka. Jednu už mám, ale rozhodně bych chtěla další, protože je to top tvářenka a hlavně je bezedná. A makeup Healthy mix jsem si už také pořídila, protože jsem po něm toužila již dlouho, a jsem ráda, že pozitivní recenze nelhaly.
Co dodat. Všechny tyto vůně moc dobře znám, a všechny kromě Armani jsem už měla. Ale jelikož mi všechny dochází, brala bych je znova. A nejvíce miluju YSL Parisienne L´extreme.
A co bych chtěla z oblečení? Rozhodně nějaké pěkné šatičky (těch není nikdy dost), bílou košili, která mi bude sedět (mám fakt problém najít košili, která na mě nebude plandat), kožich (to je můj sen, abych se cítila bohatá, haha. Pak lodičky v tělové barvě, protože mi to připadá jako takový must-have, hodinky DKNY (jedny sice mám, ale chtěla bych hodinky střídat, a ne jen nosit jedny celý rok) a pak kabelky, jednu od DKNY (na nějakou si plánuju příští rok našetřit) a pak jednu od Michaela Korse (je to teď sice hodně trend, mít kabelku od něj, ale mě se jeho Hamiltonka fakt líbí.)

A co byste si přáli vy? :)



5 komentářů:

  1. Naked 2 bych zařadila do svého wishlistu v první řadě :-).
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  2. Naked 3 přeobjednána :) a YSL rtěnka už je doma, za to ten parfém, který si od nich zmiňovala mám na vánočním seznamu také, tak doufám, že Ježíšek pochopil a bude hodný :D

    OdpovědětVymazat
  3. já bych chtěla nejvíc asi Naked 3 a YSL Rouge Volupte :) ale nedostanu určitě žádnou drahou kosmetickou věc, takže si nadělím sama v průběhu příštího roku :D

    OdpovědětVymazat
  4. Všechny kosmetické blogerky mají ve svém vánočním wishlistu Naked :D achjoo :D

    Giveaway o Sleek paletku

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem letos hledala před Vánocemi, teda vlastně vloni, hlavně levné peněženky, abych manželovi ukázala, kterým směrem se má dále ubírat. Ale on mě teda překvapil a koupil mi super kabelku od Wuchu a k tomu stylovou peněženku. Tak se těším, až ji vytáhnu někdy někam na ples. Snad se dočkám i toho pozvání. :)

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!