sobota 21. prosince 2013

Bourjois zdravý mix makeupu a krásné pleti

Značku Bourjois mám velmi ráda. Znamená pro mě kvalitu a taky je to značka francouzská, a Francii já miluju. Když jsem začla (zase) hledat ideální make-up (a všechny víme, že je to jako honba za pokladem), rozhodla jsem se právě sáhnout po něčem francouzském. 
O makeupu Healthy mix jsem našla spoustu pozitivních recenzí, a opravdu mě hodně zaujal. Tak jsem si řekla, že investuji a zkusím ho. 
Po tom, co jsem si řekla, že ho teda koupím začal boj s ideálním odstínem. Chtěla jsem ten nejsvětlejší - 51 Light Vanilla. Ten ale nikde nebyl. Všude odstíny začínaly číslem 52, ten je sice taky světlý, ale přišel mi dost do růžova, a to by byl celkem problém.
Byla jsem ve Fannu, v Douglasu, v Marionaud.... A nakonec mě napadlo zkusit ostravskou Sephoru

A tam jsem našla jediný kousek právě padesát-jedničky. Hned jsem ho brala. Měla jsem ještě slevu 15%, takže mě nakonec vyšel na nějakých 339,- Kč

Makeup je určen na normální pleť, má poskytnout přirozené krytí, ale zároveň nechá pleť dýchat a ještě ji rozjasní. Obsahuje výtažky z ovoce a má velice příjemnou texturu. 

Co na něj říkám já?
Nejspíš jsem našla svůj další svatý grál. Zatím je to nejlepší makeup, který jsem kdy měla. Odstínově mi sedle jako "prdel na hrnec". Je to přesně ten druh odstínu, který jsem hledala asi od svých 16 let. Protože když si ho nanesu na obličej, skoro nikdo nepozná, že vůbec nějaký makeup mám. 
Poskytuje v celku slušné krytí, které se dá i navrstvit. Pěkně se roztírá, taky hezky voní (díky těm výtažkům z ovoce) a vydrží dost dlouho (těch 8 hodin minimálně). 
A mé smíšené pleti dělá opravdu dobře. Nějak moc se nelesknu (používám v celku dobrý pudr, o kterém bude příspěvek příště. 

V řade Healthy mix najdete makeup, pudr a korektor (ten už jsem měla, byl fajn, akorát ho bylo málo).


12 komentářů:

  1. Já nad tímhle přemýšlím už strašně dlouho, ale trochu se bojím toho prozářeného efektu. Já radši matující efekt :) Jinek ten pudr z téhle řady je prostě nejlepší pudr na světě!

    Tu Eiffelovku na kroužku, jak máš na první fotce, jsem si taky přivezla z Paříže (i v týhle barvě). A jako dárek i všem kolem mě :-D

    Jinak na tý poslední fotce vypadáš až moc bledá, ale vypadá to na fotku z bleskem a ten strašně kazí barvu obličeje..

    Fczelkamaya

    OdpovědětVymazat
  2. Makeup vypadá na tobě perfektně :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj aj pre mna je to naj makeup hlavne co sa týka odtienu, mam 52 a je do žlta nie do ruzova, no je super pretoze zohnat makeup s zltym podtonom je pre mna zázrak...jedine co mi nevyhovuje je ze mi robi supinky na nose

    OdpovědětVymazat
  4. Ja ho mam tak týden doma a zas tak spokojena nejsem. Odstín jsem vybrala sice taky perfektní, ale kdyz ho srovnání s Lancome Teint Miracle, který jsem používala do ted, tak nic moc. Málo kryje, ani nijak nerozjasnuje, rychle se mi stírá a děla mapy. Pro me teda nic moc, zlatý Rimmel Wake me UP, ten mi vyhovoval vic

    OdpovědětVymazat
  5. tento makeup si stále chystám pořídit,pak je ale vždycky nějaká novinka a musím ji mít.. ale příště už si ho fakticky koupím, když ho vidím na tobě
    Vánoční giveaway

    OdpovědětVymazat
  6. A myslí, že bude dobrý i pro suchou plet ? Mám dost šupinek a kor ještě ted v zimě ..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na to ti nemůžu odpovědět na 100%, ale myslím, že na suchou pokožku moc dobrý nebude. To by chtělo něco víc hydratačního. Já mám smíšenou pleť, takže mi tento vyhovuje.

      Vymazat
  7. Já jsem nad nějakým Bourjois přemýšlela, protože opravdu ŽLUTÝ se krom Boujois dá sehnat jen v úplně jiné cenové, v drogérii prakticky "světlý a žlutý" neznají. Teď mají nově stojan Bourjois v Tescu, takže odstíny parádní, ale nevím, jaký vybrat na suchou pleť... i dražší make-upy mi vytváří šupinky, které na pleti samotné ani nejsou :/

    OdpovědětVymazat
  8. Tak jo, uvažuju o něm už dýl, ale teď vím jisto-jistě, že ho musím mít :)

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  9. Jaká škoda, že zrovna nepotřebuji nový make-up, jelikož tento by byl jasnou volbou O:-)!
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  10. Pro mě je tento make-up taky svatý grál. Akorát jsem bohužel nesehnala 51čku, takže jsem ho po létě musela přestat používat. Kdyby někdo věděl, kde se dá sehnat za normální peníz (tj. do 400) ten nejsvětlejší odstín, dejte vědět. Nikde v Praze jsem ho neviděla.

    OdpovědětVymazat
  11. Je skvělý! Objednala jsem si stejný odstín a konečně mám makeup, který je dostatečně světlý, ale ne růžový. Na léto objednám ještě 52 vanilku a už dlooouho nechci vybírat makeup. Na mou uchou pleť je báječný. Moc moc a moc děkuju za tip!

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!