středa 18. prosince 2013

Avon a Bi Mat Cay..aneb rty v první řadě

Je tady Avooon :)) Už jsem vám o jedné rtěnce z řady Ultra Colour psala, a teď mi přibyly do sbírky nové kousky. První je sladká růžová - Proper pink, a druhá je třpytivá ostře  růžová-fialová Dream Fuchsia

S touto řadou rtěnek jsem velice spokojená, a klidně bych si koupila všechny odstíny. Rtěnky hydratují, barva na rtech vydrží opravdu dlouho, a nemám k nim žádnou výtku.
Cena je od 79,- do 120,- - záleží na katalogu.




Zatím je větším oblíbencem růžová, protože vypadá sladce, mile a víc přirozeně. Zato paní fuchsiová se hodí spíš na večer, nebo když chci v pouliční šedi trochu vyniknout.

A dnešní druhou částí je mini recenze na dva produkty od Bi Mat Cay. Tyto produkty jsem získala od parfumérie Fann, jako dárek za recenzi, ktrou jsem kdysi na balzám psala :)
První věcí je Balzám na rty, který je naprosto úžasný, a je to můj must-have. Používám ho každý den a jsem s ní velice spokojená, protože rty hezky hydratuje a tahle hydratace vydrží klidně půl dne.
Druhá věc je Zázračný balzám, který je multifunkční. Voní naprosto šíleně - ucítíte z něj štiplavou vůni máty a hřebíčku. Používá se třeba při bolení hlavy. Já ho zatím testovala jinak. M?ám rýmu, tak jsem si trochu balzámu natřela pod nos, a během minuty jsem mohla volně dýchat, ale pak jsem musela zbytek balzámu pod nosem setřít, protože jsem měla pocit, že mi  nos každou chvíli shoří :D Ale funguje jak má.
Balzámky Bi Mat Cay seženete exkluzivně ve Fannu.

5 komentářů:

  1. Ta první rtěnka se mi líbí jen na tobě, padne ti jak ulitá. Pro sebe bych ji nechtěla určitě, byla bych s ní strašně mrtvolná. Ta druhá je ovšem okouzlující, tu musím mít. Jen mě napadá, jak jsi zabrala tu rtěnku zblízka v obalu, jsou v ní dost patrný třpytky, jsou taky tak vidět i na rtech? Líbí se mi ta barva, ideální studená růžová, dostatečně nápadná (určitě bych ji chtěla nosit běžně i na den), ale házet prasátka jak diskokoule zas nemusím. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta tmavší je sice třpytivá, ale na rtech to není moc vidět. Jen se trochu leskne. Já třpytivé rtěnky moc nemusím, a kdyby se třpytila i na rtech, tak bych ji asi zahodila :) A ta světlejší má taky třpytky, ale jen nepatrné.

      Vymazat
    2. Děkuju za odpověď. Vážně přemýšlím o koupi i těch sto dvacet korun mi přijde jako velmi příjemná cena, takže až ji uvidím v katalogu, nejspíš po ní sáhnu... Pokud se na rtech tak neleskne jako v tubičce a ty třpytky jsou decentní, je to super. :-)

      Vymazat
  2. Wow obě rtěnky vypadají dokonale :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Já si teď objednala taky jednu z té řady a je opravdu strašně příjemná a krásně pigmentovaná :) Mám odstín Ripe papaya a je to nádherná narůžovělá korálovka bez třpytek.

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!