středa 23. října 2013

Avon Ultra Colour lipstick

Rtěnkování.
Je tady podzim (a beztak bude brzo i zima) a to znamená, že všechny lesky na rty jsou na dno šuplíku a přichází na řadu rtěnky.
Jelikož dělám už celkem dlouho avon lady (takže se mě mediální masáž - blogerka dostala od Avonu zdarma to a támhle to - netýká), mám od nich celkem dost věcí, a ráda okukuju všechno nové, co tam mají.  Všechny věci si tam kupuju sama, za své peníze. Jen se slevou, kterou avon lady mají.
No, každopádně, tato rtěnka mě zaujala. A to fakt hodně. 


Rtěnka Avon Ultra Colour Lipstick - odstín Pout
Cena 90 - 100 kč (záleží na katalogu).

Mám ráda hlavně hydratační a krémové rtěnky. A přesně taková tahle kráska je. Barva je patrná již po prvním nanesení, a rty jsou krásně hydratované a "šťavnaté". Mají spoustu hezkých odstínů, mezi kterými si vybere určitě každý (každá). Kamarádka si ode mě brala dvě, a teď si objednávala další. A to je přesně důkaz, že tyhle rtěnky stojí za to! Já si taky objednávám další :))


Barva se popisuje těžko. Je trochu oranžová a trochu růžová. Nepodařilo se mi to správně vyfotit, ale jedno vím jistě. Rtěnka vypadá přirozeně. Je to vlastně taková hezká nude s nádechem do růžová. 


Ještě mě zaujalo, že mají i kolekci matných rtěnek. Našla jsem i swatche - http://www.gosteieagora.com/2013/07/17/avon-ultra-color-lipstick-soft-matte-swatches/.
Rozhodně vypadají zajímavě. Tak teď už zbývá jen počkat, až se dostanou k nám. :)

gostei-e-agora-avon-ultra-color-lipstick-soft-matte-01
Co vy a Avon rtěnky?

12 komentářů:

  1. Nedávno měli chvíli měli pět odstínů matných rtěnek z jiné kolekce. Mám dvě a jsou úžasné. Na rtěnkách od Avonu mě štve jediná věc - z katalogu nejde poznat, které mají třpytky a právě ty matné byly jistota, že je nemají. Měli by to značit jako u laků na nehty.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, to s Tebou souhlasím. Mohli by to tak udělat. Já se vždycky ty odstíny snažím najít na internetu, akorát u některých swatche prostě nejsou :)

      Vymazat
  2. Já moc Avon nemám ráda. :) Odstín rtěnky je krásný :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. ta rtenka je pekna!
    http://sienastyle.blogspot.it

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám z Avonu Perfect Kiss - Chic Nude a je super! Musím si objednat ještě nějakou dokud je vyrábí.

    OdpovědětVymazat
  5. tieto ruže su zaujimave pozerala som po nich aj jemne pekne farby maju no uvidim:))

    OdpovědětVymazat
  6. Přijde mi z fotky, že ta rtěnka trošku zvýrazňuje šupinky na rtech, ne? Jinak barva je moc pěkná, takových mám hodně a jestli je ještě krásně krémová, tak to je sen :)

    Sororessa

    OdpovědětVymazat
  7. Já mám tyhle rtěnky 2, odstíny Blush Nude a Toasted Rose a jsem nadšená, jsou to nádherné odstíny a rtěnka je na rtech příjemná, krémová... Pravda, odstíny se z katalogu vybírají hodně špatně, ale zase je super možnost objednání vzorků, které si člověk v klidu vyzkouší doma a může je pár dnů nosit, než se rozhodne.

    OdpovědětVymazat
  8. Avon rtěnku nevlastním,
    Líbí se mi ta hnědá a červená, od jedné z nich bych asi šla ! :)

    OdpovědětVymazat
  9. ja mam teraz na sebe red 2000 :) a je perfektna!

    Inak pozyvam na narodeninovu giveaway o GUCCI RUSH 75ml. Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/10/najlepsia-giveaway-ever.html

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!